a da nije nesto zahtevan tj da ga mogu pokrenuti na: i3-350m 8gb rama i nvidiaGT330m i da bude single player i koliko toliko dugacak ne pamtim kad sam igrao neki fps totalno sam ispao iz te price ( WoW i DOTA ucinili svoje)
GTA Vice City i San Andreas za tebe i tvoju old school masinu! A pucanje, moze uz strecaj samo, F.E.A.R., mozda stari DOOM, ovo sto su gore naveli i svakako PES 6!
Ja sam pre godinu dana obrnuo ponovo Undying i uopste mi nije bila smesna. Jedna od 10 igrica, ako ne racunamo Tomb rider fransizu, koje sam odigrao u zivotu. Po meni, najbolja igra ikada.
El Capitan
:: ...on preporuči igru iz trećeg lica :). :: :: Undying je.fenomenalna igra. Jedino je problem grafika koja je matora pa igra danas izgleda smešno.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
:: :: Imaš sad i Remastered verzije Bioshock 1 i 2, obavezno štivo za gamera.. :: :: :: A ostalo cu stavim na down pa kad stigne :: :: :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... :: :: :: :: :: ::
Sa cu da vidim gde mi je instalacija :) support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: Ja sam pre godinu dana obrnuo ponovo Undying i uopste mi nije bila smesna :: Jedna od 10 igrica, ako ne racunamo Tomb rider fransizu, koje sam odigrao u zivotu. Po meni, najbolja igra ikada :: :: :: El Capita :: :: :: ...on preporuči igru iz trećeg lica :). :: :: :: :: Undying je.fenomenalna igra. Jedino je problem grafika koja je matora pa igra danas izgleda smešno.. :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: :: :: ::
Ti si gejmer, ti ce je ispikas za 3-4h. Ja sam je pegl`o jedno 10-15 dana :) PS. Najjaci filing je kad nadjes kosu :)
El Capitan
:: Sa cu da vidim gde mi je instalacija : :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: :: :: Ja sam pre godinu dana obrnuo ponovo Undying i uopste mi nije bila smesna :: :: Jedna od 10 igrica, ako ne racunamo Tomb rider fransizu, koje sam odigrao u zivotu. Po meni, najbolja igra ikada :: :: :: :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: ...on preporuči igru iz trećeg lica :). :: :: :: :: :: :: Undying je.fenomenalna igra. Jedino je problem grafika koja je matora pa igra danas izgleda smešno.. :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: :: :: :: :: ::
Uh,Undying...Slazem se,najbolja igra ikada po meni. Preporucih je jednom kolegi,davno bese. Hteo da me davi, upala mu deca dok je igrao, samo sto nije proleteo kroz monitor. Ja,iskreno,nisam smeo da igram nocu, samo suncanim danima:).
Undying probaj, nikada necu zaboraviti ortak dosao da vidi koju ja to igram i kukam kao mi se skracuje zivot za po 1 godinu na 2 minuta. Znaci mala soba, mrak totalni, 5.1 zvucnici oko igraca i on sedne da proba i kada mu je prva utvara izletela u mracnom podrumu toliko je vrisnuo i skocio da je od straha hteo da ugasi PC ali je stisnuo restart ja sam vristao od smeha steta sto nije bilo tada kamera na telefonima (ne secam se da sam imao i telefon tada), tako da definitivno probaj. Sto se tice grafike meni je ona i dan danas sasvim pristojna jer taj detalj je tek na 5 mestu kada je dobra igra u pitanju. Mislim da igraci koji su pocinjali na Wolfenstein 3d, Doom, Quake.. kao prve i jedine igre u to vreme ne mare mnogo za grafiku nego za dobru igru. Kada hocu lepu grafiku i super texture ja izadjem prosto napolje i prosetam se po gradu mislim da nema bolje grafike od toga :)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 1070 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Prošli su moji gejmerski dani :). Ali evo pokrenuo sam undying...ne sećam se kose :D support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: Ti si gejmer, ti ce je ispikas za 3-4h. Ja sam je pegl`o jedno 10-15 dana : :: PS. Najjaci filing je kad nadjes kosu : :: :: El Capita :: :: :: Sa cu da vidim gde mi je instalacija : :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: :: :: :: :: Ja sam pre godinu dana obrnuo ponovo Undying i uopste mi nije bila smesna :: :: :: Jedna od 10 igrica, ako ne racunamo Tomb rider fransizu, koje sam odigrao u zivotu. Po meni, najbolja igra ikada :: :: :: :: :: :: :: :: :: El Capita :: :: :: :: :: :: :: ...on preporuči igru iz trećeg lica :). :: :: :: :: :: :: :: :: Undying je.fenomenalna igra. Jedino je problem grafika koja je matora pa igra danas izgleda smešno.. :: :: :: :: support normalit :: :: :: :: :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: :: :: :: :: :: :: ::
Ima FPHoror, baš sam skoro odigrao Amnesiu TDD i mogu da kažem da ima vrhunsku atmosferu, ubedljivo najstrašnija igra koju sam odigrao. Em jeziva atmosfera, em što se osećaš potpuno bespomoćno usled nedostatka ikakvog oružja. Staviš lušalice noću, i počinje zabava (i napetost). Takođe imaš gomilu p&c iz prvog lica.
:: Ima neki ne nasilan fps :: mozda neki FP bes S za preporuku :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.