Na Steam-u se pojavio.Licno imam igru i expanziju i automatski sam dobio ovo reizdanje. Dakle ko ima 5 evra i zeljan je dobre zabave koja ce da traje nek navali :) Mozda je i krekuju jer koliko vidim nema je na listi za Dunevo
Pozdrav svima, malo skrecem sa teme, ali posto vidim da se pominju krekovi pa rekoh da pitam. Nisam igrao igre par godina, a nacuo sam da vise nije onako lako instalirati i krekovati igru danas. da li je to istina? da li su konacno uspeli da naprave takvu zasitu da ni krek ne pomaze? naravno, voleo bih da nisu uspeli u tome :)
Mada za 5e mozes uzeti jedno ovakvo remek delo ARPG zanra uz D2 verovatno najbolja ARPG igra ikada. Iako sam zbog samo mehanike ja najvise igrao Poe. Kako god. Grim Dawn sam uzeo za 15e(isti ljudi koji su radili Titan Quest) i vrhunska je, ali ipak Titan Quest je Titan Quest. Ima dosta i do toga sto su iskoristili Anticku istoriju i mitologiju.
:: Gluposti Sa te strane je sve ok :: :: Mada za 5e mozes uzeti jedno ovakvo remek delo ARPG zanra uz D2 verovatno najbolja ARPG igra ikada. Iako sam zbog samo mehanike ja najvise igrao Poe. Kako god :: Grim Dawn sam uzeo za 15e(isti ljudi koji su radili Titan Quest) i vrhunska je, ali ipak Titan Quest je Titan Quest. Ima dosta i do toga sto su iskoristili Anticku istoriju i mitologiju :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Koliko vidim ovaj anniversary edition je u suštini jedan veliki patch. Vidim da je dosta promenjeno što se tiče škola i dosta itema je rebalansirano i što je još bolje dosta novih setova je napravljeno.
Toliko sam dugo igrao Titan Quest da igru bukvalno znam napamet. Koliko god da je promene više mi se ne igra jer sam je obrnuo nebrojeno puta.
Igricu sam kupio pre,mislim 3 god.,sada ne mogu da je aktiviram preko steama.Glupo mi da sada kupujem opet.Igricu sam kupio kod nas,ne preko steama.Moze li mi neko pomoci i objasniti u cemu je problem,isti problem imam i sa Doom igricom.Hvala na odgovoru i izvini sto sam zloupotrebio temu.
Ako imas Steam key Titan Questa ili ekspanzije Immortal Throne, aktiviraj i dobices Anniversary Edition besplatno. Ako se kupio igru koja nema Steam key onda ne mozes nista da uradis.
Kupio sam igricu,ako se dobro secam,u Computer landu.Titan quest ,doom, fear i jos neke ne mogu da aktiviram preko steama kada ukucam broj koji se nalazi na kutiji.Druge poput cod black ops 1 i 2 mogu.
:: :: Kupio sam igricu,ako se dobro secam,u Computer landu.Titan quest ,doom, fear i jos neke ne mog :: da aktiviram preko steama kada ukucam broj koji se nalazi na kutiji.Druge poput cod black ops 1 i 2 :: mogu
Za Titan Quest ne znam ali ako si kupio novi Doom treba da imas Steam key na kutiji ili u bookletu i mora da ti radi. Ako ti ne radi key, zovi Computer Land i zali se, sta drugo da ti kazem..
Mislim da nije.Pise mi da je upisan pogresan cod.I tako desetak originala ne mogu da aktiviram,doduse to su stariji naslovi ali kupljeni kod nas,legalno u prodavnicama.npr Doom+exp,,Cod 1,Max Payne 2,Far CRY 1,Fear 1 i 2 i.t.d.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.