procedurally generated, meaning that it`ll generate the `map` as you play. Size 2,4 GB
i bought the legit one without trying and now im at more than 120h played and i cant get off it .more than worth it . different from all games no more ridiculous quest and play as youb like for yourself
There is a startup crash bug on AMD chips, especially anything in the phenom family.
Minecraft u svemiru. Nije bas zabavna. Svodi se na skupljanje resursa. Gameplay je monoton. Grafika meh. Hype train u principu.
Planirao sam da pazarim, jer mi se ideja dopala i zeleo sam da podrzim developere, ali ne razlikuje se od vecine indie survival minecraft clonova. Ok, ima mnogo planeta, ali sve su skoro pa iste. Tj ono sto mozes da radis na njima je isto. I mehanika igre je odradjena jako traljavo. Malo su preterali sa cenom za ovako nesto.
Klasicno indi djubre kao i 90% indi igara, puno kao sadrzaja, a nista da radis sa svim tim... Neoptimizovano, generalno primitivno, graficki zaostalo, da je ovo izaslo pre 10 godina bilo bi ok realno.
svidja mi se, ali treba da je dorade unaprede jos, recimo meni ono sto zapalo za oko sto me nervira, ako bi gledali realno planete, treba da postoje planete na primer koje su sa vise snega ili sa vise pustinja ili sa vise vode...a one mi izgledaju skoro pa svaka isto samo sa malo drugacijim reljefom, treba na nekim i populacija, moralo bi da na nekoj ima civilizacija, a ne svaka navodno ima uslova za zivot sa svim onim zivotinjama i prodavcima a nema nigde civilizacije, mogli su recimo da dodaju negde da mozes da osnujes neku svoju civilizaciju, stvarno igra ima dobru osnovu...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.