The Elder Scrolls V - Skyrim Remastered stize 28. Oktobra i svi oni koji imaju na steamu obicnu verziju i sve dlc-ove ili Legendary Edition mogu da je free upgrade-uju na Remastered Edition!
Winner of more than 200 Game of the Year Awards, Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features like remastered art and effects, volumetric god rays, dynamic depth of field, screen-space reflections, and more. Skyrim Special Edition also brings the full power of PC mods to consoles. New quests, environments, characters, dialogue, armor, weapons and more – with Mods, there are no limits to what you can experience.
Da sam preskocio, sigurno bih igrao Remastered verziju
14.06.2016. 01:21
status: user broj poruka: 3008
Skyrim je imao finu pricicu, ali realno mi je muka da investiram jos 70ak sati u nesto sto sam presao uzduz i popreko. Da je recimo morrowind sa svim expanzijama i modernizovanim gameplayem - ne bih se razmisljao :)
Zasto mislis da je mmo tezak fail? Recimo meni se bas dopada jer nije ni nalik wow-u ( koji sam takodje pokusao da igram nedavno, kupio onaj battlechest sa mesec dana vremena i tesko se smorio posle 5 dana. ESO je po meni zapravo single player sa primesama mmo-a. Sada kada konacno imam malo vise vremena, planiram da se malo vise posvetim njemu ali koliko sam igrao, odusevio sam se.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.