dal je jos neko imao problema posle patca,igram normalno igru i posle nekog vremena mi zakuca procesor na 100% 3-4 sec i skoci ping i ponovo proradi kako treba inace imam procesor sa 2 jezgra moze li to biti problem>?? do sad nisam imao nikakvih problema
:: :: dal je jos neko imao problema posle patca,igram normalno igru i posle nekog vremena mi zakuca procesor na 100% 3-4 sec i skoci ping i ponovo proradi kako treba inace imam procesor sa 2 jezgra moze li to biti problem>?? do sad nisam imao nikakvih problema
Nesto su sjebali sa novim patchom i malo malo pa zakuca igra! Mnogi se na netu zale. Meni cesto zablokira kad se partija zavrsi ili kad sam hocu da odem u garazu.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Svima kojima trenutno zakucava igra nakon borbe je isključivo zbog modova, biće ispeglano u narednih par dana (Aslain). Nije ništa do update-a 9.15 konkretno nego do modova. @fcb Što se tiče teme najverovatnije da je procesor problem, pogotovo ako je neki slabiji AMD u pitanju. Igra je sada prilično popravljena što se tiče multicore performansi tako danije ni čudo što kolega ICEsd prijavljuje skok performansi na six core procesoru. Novi sound engine je dosta doprineo raspoređivanju zauzeća na ostala jezgra proc-a. E sad što se tiče DX-a primetio sam i ja da je igra sada D3D11 dok je ranije bila D3D9E, a gde se to menja stvarno nemam pojma. Ako neko zna neka javi.
Jeste do modova, nije do modova. Meni nije, vama (nekima) jeste. Najverovatnije neki hangar ili statistički mod kad se to dešava ne u samoj partiji (gde se angažuju botovi, tundre i ostalo) već pri izlasku u hangar. Tada se doduše, izlazi i iz 3d-a pa mogu biti i DRAJVERI GRAFIČKE problem, koji su, gle čuda, BAŠ naveli prilikom zadnje nadogradnje KAO OBAVEZNE - za novije grafe. Ali, tada stupaju i `hangar` modovi koji i inače znaju da prave probleme i o njihovim peformansama malo ko brine jer ne utiču na rezultate igre. Drugo, treba obrisati i keš igre i keš xvm-a. Smeće. Praktično svući na clean-install, i onda probati (nakon drajvera gde mora update) kako se ponaša. Patch je testiran, taj problem NE POSTOJI gde je sve regularno, tj. nema 3rd party softvera tj. modova i gde je ažuriran dx drajver grafe... Uživajte.
stavi fajl startdx9.bat u folder igre i pokreni ga
ili
idi u folder igre, nadji WorldOfTanks.exe napravi shortcut > denis klik na shortcut > Properties > u Target polju na kraju dodaj -clientGraphicsAPI d3d9 pa pokreni shortcut
Target treba da izgleda ovako: C:\GAMES\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe(razmak)-clientGraphicsAPI d3d9
gde pise (razmak) treba da bude prazno polje ili ti razmak.
:: :: :: :: gde se to startuje u dx9 modu....mozda i to bude posto su nesto menjali sa d
Sto se ostalih tice:
Recommendations:
To fix the unstable behavior of the NVIDIA driver in SLI mode with DirectX 11, you are recommended to install driver version 365.10. The DX11 renderer will automatically turn on for the video cards that support it. If your video card or operating system does not support DX11, the DX9 renderer will be used instead. The difference in renderers does not affect the game settings.
Znaci treba skinuti poslednje drajvere za graficku ko nije.
I za kraj, ovo je veliki update i velika promena u API kodu, tako da ni jedan podvlacim ni jedan mod iz predhodnih verzija nece da radi kako treba. Znaci moraju da se skinu novije verzije modova.
ima tonu modova pa kome sta treba neka instalira, ima svoj installer sa prozorom pored koji objasnjava sta koji mod radi i prikazuje sliku moda kako izgleda u igri, ili pusti zvuk. Njabolje je sto je sve opisano kako treba i sta to u stvari radi i kako radi.
Redovno nadogradjuje modove koji imaju gresku ili ako su izasle nove verzije stavlja njih. Instalacija je prosta, i sto je najbitnije na kraju instalacije imate opcije kako ce da instalira modove, preko stari ili da ocisti update folder pa da instalira nove.
Ako sumnjaš na grafiku - pokreni igru sa resetovanim grafičkim podešavanjima, pa vidi kako se onda ponaša: Start the launcher Click the arrow next to `Play` button select “Launch the game with reset graphic settings” ... ovo je najnovije zvanično objašnjenje wg-a... znači, IMA problema i kod drugih.
.... a ovo sa direct X-om... ne znam, WG tvrdi da igra SAMA pokreće odgovarajući dx, tj. stari hardv er koristi dx9 a novi, dx11, bez da se išta čačka i prčka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.