Koliko samo bolje i ludje izgleda od onoga sto su ovi iz Infinity Ward-a prikazali pre neki dan u trejleru za novi COD. Ovo je par koplja ispred sto se tehnikalija tice. Sabija!
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
LJudi, igrate li ovo? Ja pikam od juce i igra je sasvim fina ali ima bagova... treba tu patcheva jos ali generalno nije lose. Na mojoj masini bas fino radi :) Ko zeli da pikamo u nekoj masi, moj Origin je filnibg :)
takodje, skoro sam opet ubacio, pa ja i drugar igramo preko Origin access, ovo tek ako dodje nekad na origin access regularni (ne onaj premium) onda cu da igram, jedina stvar koja onako napinje su slabi snajperi, i metkovi koje vidimo dok lete i padaju na vrlo bliske distance, sto je notorna glupost, umesto instant damage da imaju. Ostalo je manje vise ok kad postoji dobar team.
:: Ja jos uvek igram BF 4,em imam slabiju grafu za sledece nastavke,em je mozda i najbolji deo gde gomila ljudi jos igra. :: :: i5 2320 3.0MHz :: Gigabyte GA-Z77M-D3H :: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 :: Powrecolor R9 270 TuboDuo :: Cooler Master 332 Elite :: Logitech X-230 :: Philips 22` :: LC Power 650W Green Power V2.3 :: :: ::
Mozes ti sa tom grafom da pikas, nije to problem :) Nego volite BF 4. Slazem se da je ovo samo neka dorada BF1 al ajde, nesto novije, drugacije pa zanimljivo
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.