Sutra se ocekuje zvanicna najava od strane Activision-a, kad ce mozda i nesto vise da otrkiju o samoj igri. Za sada se spekulise da ce da bude u pitanju future shooter, sto bi se reklo u duhu prethodnog cod-a.
Ekstra, cim izadje privi cu je kupim. Mada svidja mi se naslov `Infinite Warfare`. Nista dok ne krene da se primenjuje u neposrednom okruzenju. Tada ce vestine mouse click fensera doci do izrazaja .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Inace bio bih odusevljen da vidim kako izbacuju SP kampanju Modern Warfare-a ponovo, remasterizovano i u novom engine-u.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
:: https://www.youtube.com/watch?v=EeF3UTkCox :: :: Šteta što COD: MW Remastered sadrzi samo 10 MP mapa, nema celog Single Player moda u novom skinu : :: :: ASUS M5A97 R2.0 /AMD FX 6300 / 8GB HyperX Fury / 270X GAMING OC / WD Blue 500 & 1TB / SPS-630M / V3 BLACK :: ::
Da li ce ovaj Cod 4 Modern Warfare Remastered da se prodaje kao standalone? Ostalo u vezi Cod-a necu komentarisati, serijal je umro posle World At War igre.
Modern Warfare Remastered 10 mapa u MP, a koliko me secanje sluzi preko 15, mozda i 20 je bilo u originalu. Bravo momci svaka cast, popunicete ostale mape sa DLC-ovima od 10e po komadu....
Znam da je dosta onih koji ocekuju da ponovo vide ww2 tematiku u nekom novom COD naslovu, ali ljudi trebaju da se vec jednom odupru asocijacije korenima na to kada god procitaju i vide najavu neke COD igre, jer ovaj serijal developer ocigledno vidi u drugacijem okruzenju, sto same cinjenice idu u prilog tome. Ovo je 13. nastavak iz serijala i ako se uzme u obzir da je svega 4 igre bilo povezano sa WW temom, onda je sve jasno, 4 naspram 9, COD ide u smeru future pucacine i predstavnik je takve vrste igre.
Meni licno ovo godi, i volim da odigram kampanju svake godine.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Super, kao i svake godine fanbojevsko prepucavanje ce uskoro poceti :)
Skroz se slazem sa Shonetom u njegovom razmisljajnu. Inace, meni SF takodje bas lezi, mnogo vise nego ww. Omiljenji deo mi je definitivno MW2 (ne samo zbog igre samo po sebi, nego i zbog peroida mog zivota u kom sam je igrao), ali jednostavno fransiza ne moze da stoji u mestu, i drago mi je da developeri isprobavaju nove stvari i stvarno sam uzivao u svim novijim delovima.
Suludo je porediti (a to svi rade) BF i COD. Po meni to su dve sasvim razlicite igre bez dodirnih tacaka i usmerene ka sasvim drugacijim ciljnim grupama. I nemoguce je reci (objektivno) koja je igra bolja.
Meni licno BF uopste ne lezi, kako SP tako ni MP. Ali u principu, za sada sve sto znamo o tim igrama su dva trejlera. I slazem se da je trejler za BF bolje reziran. Ali ono, od onakvih pljuvacina mi se okrece zeludac. :)
That being said, razmisljam o preorderu novog CoD-a uskoro, ako naidjem na neki ok deal. Verzija bez remasterovanih mapa naravno, buduci da sam presao SP, bolja grafika mi bas nista ne znaci, a obrnuo bih mp nekada, kada izgustiram BO2/3 :)
Tako nesto..ja volim sci-fi ali za mene je CoD samo WWII ..sve ostalo mi je ono tipa kad kao mali dobijem vezbanku od ucitelja i u noj stoji 1 a ispod pise: PROMASIO TEMU !!!
:: Da li ce ovaj Cod 4 Modern Warfare Remastered da se prodaje kao standalone? Ostalo u vezi Cod-a necu komentarisati, serijal je umro posle World At War igre :: :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
Ovo izgleda odlicno a sto se tice grafike takva ce ti biti na PC jer PC dobija port sa PS4 Ja ovo preskacem jer i ako sam fan serijala svemir ni u ludilu... BF1 ce se igrati ove godine samo tako
:: https://youtu.be/PmaZw1xMxB :: :: ...do duse sa ps4 je ovaj video, ali bez obzira, daje nam uvid u samu igru. Ovo je bogami sci-fi do srzi :: :: EDIT: A evo i gameplay trailera za Modern Warfare (COD 4) Remastered: https://youtu.be/Cy8VOcMEpa :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: ::
Buduci da nisam history buff, ovo mi deluje mnogo zanimljivije nego BF1. A i generalno sama mehanika mi mnogo bolje lezi. Pokusavam da igram BF3 i BF4 i nikako da mi MP `klikne`
Da neko ne misli da pocinjem flamewar, ne pricam o tome sta je bolje vec samo o sopstvenom ukusu :)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.