Human Revolution je bio zaista odlicna igra, pocetak je mozda malkice naporan, ali kasnije, kad se prica razradi i radnja pocinje da bude sve dinamicnija, igra je bas bas dobra. Ono sto je za svaku pohvalu jeste duzina kampanje, bezmalo 20h mi je trebalo da je predjem, onako normalnim igranjem, bez svih side misija.
Ako neko uhvati neki dobar i povoljan deal za preorder obavezno nek napise ovde.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Nikad nisam igrao neku od Deus Ex igara... Ne verujem da cu je skorije igrati... Bezmalo da sam prestao da se bavim tim sportom...
Nevezano za igru kako te sluzi taj monitor... Jaka rezolucija 2560x1440 na svega 25`, kako ti to sad izgleda posle nekog vremena koriscenja... Verujem da je prikaz dobar ali pomalo sitan...
Ja sam kuci pre tri godine presao na laptop i to 15.6 FHD... Slika je bas dobra jos da je panel neki bolji bilo bi do kesice ali je mnogo toga sitno...
Sledeca kupovina je definitivno neki 17.3 FHD...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Da budem iskren odusevljen sam prikazom, vrlo brzo sam se navikao, vec posle dan dva koriscenja. U win-u sam morao da povecam malo ikone i text, dok u Chrome-u za surf koristim uglavnom zoom 150%. Fascinantno je koliko je ostra slika pa cak i kad se zumira neki text ili nesto, gustina pixela je zaista na odlicnom nivou. U photoshopu mi je sad bas onako, super komfor za rad. .)
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
:: Nikad nisam igrao neku od Deus Ex igara.. :: Ne verujem da cu je skorije igrati.. :: Bezmalo da sam prestao da se bavim tim sportom.. :: :: Nevezano za igru kako te sluzi taj monitor.. :: Jaka rezolucija 2560x1440 na svega 25`, kako ti to sad izgleda posle nekog vremena koriscenja.. :: Verujem da je prikaz dobar ali pomalo sitan.. :: :: Ja sam kuci pre tri godine presao na laptop i to 15.6 FHD.. :: Slika je bas dobra jos da je panel neki bolji bilo bi do kesice ali je mnogo toga sitno.. :: :: Sledeca kupovina je definitivno neki 17.3 FHD.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Ma naravno, i ja sam ranije na lap-u imao HD, i kada sam presao na vecu rezoluciju na njemu posle toga mi je smesno kad vidim neki lap sa manjom rezolucijom, navike su cudo, vrlo brzo prihvatamo vece rezolucije i gusce piksele. .)
Moram da budem iskren da sam se malo plasio 1440p na 25`, pogotovo sto su me pojedinci sa foruma odvracali od te kupovine i plasili kako necu moci da gledam u to, ali realnost je za mene totalno drugacija i vise mi nego prija ovo.
:: Pretpostavio sam da je tako kako si rekao za prikaz.. :: Ja posle ovog FHD ne mogu da gledam u HD.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: ::
Daleko smo mi od Mother Rasha, mi smo Eu i nema jeftinih igara, zato Steam i full price!! Mada koliko smo bedni mozda se i smiluju ali opet ako nema engleski, fak dat! Igra je i ovako prosek, pasce to dole vec pocetkom septembra.
Sta ti ovo znaci na kraju? Nesto upuceno meni? Prvo nismo eu. Drugo isti je publisher kao i za TR. Ta kopija je namenjena za RU/CIS, za tr smo tu bili i mi svrstani. Zato pitam, ako neko zna koliko je steamdb merodavan. Ti sada ili hejtujes ili zezas.
Samo steam i full price? Ti kupujes samo full price?
I kako nema eng? Tr je imao, ne znam o cemu pricas, stvarno.
I meni deluje sve isto kao i kada je TR bio aktuelan, kojeg sam i pazario kod rusa za male pare. Svakako trebamo da sacekamo malo, da se pojavi, neko ce vec uzeti pa napisati iskustvo.
Inace kakav crni `full price`, pa vec nedeljama ima da se pazari u pretprodaji za 30+ eur, tako da i ako ne prodje ova fora sa RU-CIS, svakako ne mora da se uzima prvi dan, saceka se malo i pasce to na 20+ sto je opet skroz OK za igru kalibra Deus Ex, samo da je ne ukenjaju.
Za sada jedina zamerka ide na zahtevnost, koliko sam video na ultra se tesko igra i na mojoj masini, i to na 1080p. :(
Nego podjebavanje i pricanje koje nije zasnovano na cinjenicama vec onako odokativno, al` ajd :)
Radio sam pa nisam mogao da odgovorim kako treba. Deus Ex serijal nikada nije bio prosek. Pa cak i invisible war koji je malo podbacio je bio iznad proseka. Kec je prica za sebe - i dan danas sama mehanika izgleda sasvim moderno. Jedna od igara toliko ispred svog vremena da ja nemam reci. I danas kada obrnem sa vremena na vreme, nadjem stvari koje me iznenade.
Druga stvar je ako ti ne volis SF, ali da kazes da je prosek... Human Revolution je bio sjajno odradjen uzivao sam u svakom minutu igre, ova igra je kako ljudi kazu malo bliza kecu, otvorenija, sa gomilom sporednih misija i mnogo otvorenijim svetom. Plus sto mozes da igras igru onako kako tebi odgovara.
Ovo za steam i full price mi ne ide u glavu, ma koliko ti hvalio rasprodaje. Kada pogledas, retko koja steam rasprodaja ima nesto dobro i sve moze da se nadje jeftinije. Moja logika koje se drzim je da ne cekam rasprodaje da bih kupio ono sto bude jeftino samo zato sto je dobar deal. Kupim ono sto mi se stvarno igra ili ono sto sam pre igrao a smatram da vredi para i to je to.
I ne, nismo bedni. Stanje u zemlji nije sjajno ali nismo bedni. I onaj ko se pomiri sa tim da smo bedni moze samo da ide u neku depresiju ili tako nesto. Treba pozitiva malo. Najlakse je reci bedni smo.
Igre su hobi. Kao i svaki hobi ima cenu, to sto mi nismo navikli da placamo je druga stvar.
Deus-a kupujem svakako, veliki sam fan serijala, kao i SF-a generalno i ovo se ne propusta, jos malo cu da istrazim i pazarim definitivno ako ima naznaka da moze. Ako ne uspe ovako, jbg. :) Mada koliko znam steambd je proveren sajt i isti je publisher, pa ne vidim zasto bi bilo drugacije. Shone, da li si nasao neki sajt gde se dobija recimo preorder key? Da mogu da uradim preload a samim tim i probam da li funkcionise? Sve sto sam ja video do sada je da 23. dobijes kljuc.
Nisam mogao da cekam i pazario sam, tj bio sam raspolozen da se malo kockam a i neko mora da proba pa... might as well be me :)
Dobio sam kljuc, aktivirao... i poceo preload :) Kada sam poceo preload, pisalo je 40 giga. Skida 20, izgleda da ipak ne idu svi fajlovi za preload.
Deus ex za 15 dolara... nije lose. :) Izgleda da je steamdb skroz pouzdan. Koliko vidim na sajtu i hitman za rucis moze da se aktivira kod nas.
Probacu za jos neku ru/cis igru u buducnosti, za koju, naravno pise da moze da se aktivira kod nas, pa ako uspe - ne vidim razlog da pre svake kupovine ne konsultujem ovaj sajt.
Edit: Zapravo, u 4 mi je stigao kljuc, ali nisam proveravao mail :)
Ko zeli da odigra samo jednom i nije mu bitno da ima u steam
22.08.2016. 20:09
status: user broj poruka: 6875
http://antidenuvo.com/game.php?game=DEMD Ne obracajte paznju na negativno, ovo malo sto ih ima, kod DamageV2, konkurencija podjebava, posten lik maksimalno, plus ako nesto sjebete dobijate 100% reactivation koliko god puta treba. Mozete da probate i jeftinije prodavce, ali ja licno nemam iskustva.
A ta cena 15$ za igru je super, e da smo CIS, ne samo za igre, nego za mnogo toga drugog, ali glasali smo kako smo glasali, uzivajmo sada.
bih im i ja 15 dollara kad bih skontao kako uopste da kupim nesto sa tog linka tvog. jbg nisam dovoljno iskusan sa kupovinom igara :D Ja sam Laru pazario kod ovih mislim da je opis bio isti Russian language i Ru+CIS i da je sve bilo english kod mene i aktivacija bez problema. Pa se nesto mislim da uzmem od ovoga http://plati.com/itm/deus-ex-mankind-divided-steam-dlc-gift/2149541
U offline modu, uglavnom, msm 1-2$ igre tipa Doom, novi Tomb(hvala Dex za share), Far Cry Primal, Unravel, itd...Jos, kao sto rekoh, reactivation imas ako se nesto zezne. Maksimalno korektan lik.
Lepo za onoga ko planira da nikada vise ne igra igru :)
Ali sta znam, ja nekada volim da se vracam nekim igrama. Ili recimo da pazarim dlc. A malo sam i kolekcionar. Steta sto na steamu nema nekih igara koje sam poceo a nisam zavrsio kao klinac. Sada bas pravim neku listu igara koje su mi promakle. Da sam sada srednja skola... Ne bih ustajao od kompa :)
Odavno nisam, da kazem ponovio igru, odnosno odigrao opet. Spremam se da odigram Call of Juarez Gunslinger i Sid Meier`s Pirates! ali nikako, uvek nesto drugo :)
Pa pazi, imam nekih 30-ak kupljenih originala, sto na steam-u, sto na origin-u. Generalno ako moze piraterija sto da ne, a ako mi se nesto bas igra, a pritom nema pirata onda to svakako kupujem, mada nekada kupim nesto iz respekta i kao podrska developeru svakako. U poslednje vreme vise kupujem igre, pa sam tako upravo danas pazario ovog Deus Ex-a, preko G2A, izasao me 16+ eur, sto nije mnogo.
:: Shone je l ti imas neku steam kolekciju ili samo kokas pirateriju? : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.