Hahaha sine si ti u toku, uskoro stize jaca verzija PS4-ke, a ona i ovako dere PC koji nije ispod 2k evra, a tek tad, jaooo moj Bobi.. Inace moram da ti se pohvalim kako pozitivno uticem na kolege, dosta njih prelaze i uzimaju PS4. Razum pobeduje. :P
I nemoj da mi kvaris temu, ovde je rec o igri koju planiram da igram na kompu. :P Zato 40 ili 60e i da te vidim! :P
Ako lazem ja, ne laze Steam, Origin i uPlay, kao i moja internet kartica! :D
:: Dere sine dere, baci pogled na nove igre, komp od 2k se muci a PS4 ne, a iste su.. hehe.. : :: :: Sa ovom novim ima da jede zivu decu! : :: :: AMD FOR LIFE :: :: Pa ne znas da uzivas kod kuce, ccc :: :: Ne lazi, ti nemas kupljene igre! :D
Hahaha, sta imas da proveravas, valjda ja znam sta sam platio. xD
:: Imas na netu koliko hoces. : :: :: Sta radis ti, jaoo.. :D Cuvao si kutije juce, jebo te SNS bot! : :: :: Steam, sad cemo da proverimo to! : :: :: ::
Tišina tamo prljavi konzolaški seljaku. Zadrži svojih 30 frejmova, mi ćemo da uživamo u veličanstvenih 60+ i to u 4k. Nemoj da ovo postavim na PC Master Race, bićeš gotov za sekund :)
Ni najmanje me ne vuce. Imam ogroman backlog. Koji nemam pojma kada cu da zavrsim.
Vec imam fps mp fix, zapravo vise njih, koje ni ne stizem da igram.
Meni su slobodno vreme i hobiji postali luksuz. Gaming mi se nekada svede na partiju Clash Royal-a kada sednem na klupu da napravim pauzu od voznje bajsa. Dok izbalansiras posao, zdravlje i malo druzenja jedva da ostane vremena za gaming. Dvadesetogodisnji ja bi me se sada odrekao da me cuje.
@JovanZ SVima, manje više koji rade 2 ili 3 posla slobodno vrijeme i hobi su misaona imenica. Za razliku od tebe, ja sam počeo da igram Grim Dawn prije mjesec dana, jer me podsjeća na Diablo II, pa sam za par sati došao do 30 nivoa, ali od tada nisam odigrao ni minute. Sutra je neradni dan za mene i sješću bar pola sata da odigram. I filmove i serije nisam stizao da pogledam, pa preporuka u zadnjih mjesec dana šta bi se moglo pogledati da i ovo malo vremena ne sjebem na skidanje i pregled serija.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.