Laptop je Lenovo x220 ima I5 4gb hd 3000, za sad imam hot line miami 2, lone survivor, pinball fx2. Pa na taj fazon 2d arcadne igrice novije sta bi mogao da jos da install, pa da se zanimam kad sam van kuce.
Pozdrav
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.6Ghz+Alpenföhn Brocken/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850 2GB/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
Ako voliš P&C avanture onda bilo šta iz Broken Sword, Black Mirror, Secret Files opusa. Ako voliš više Hidden Object igre onda tek tu imaš brdo svega. Takođe treba pomenuti i fantastične indie naslove kao što su Botanicula, Limbo, Braid, Closure, Deadlight, Machinarium, Tiny Bang Story, Unmechanical. I naravno ako već gotiviš flipere onda VPin Mame i Pinball Arcade.
Unmechanical! Danima ne mogu da se setim kako se zove. Hteo sam čak da započnem temu sa pitanjem: Kako se zove igrica sa robotom koji leti_ A klinac me smarao,čak sam ga ubeđivao da smo samo machinarium igrali... Evo ga likuje,opet ćemo da instaliramo... Hvala!
:: Ako voliš P&C avanture onda bilo šta iz Broken Sword, Black Mirror, Secret Files opusa. Ako voliš više Hidden Object igre onda tek tu imaš brdo svega. Takođe treba pomenuti i fantastične indie naslove kao što su Botanicula, Limbo, Braid, Closure, Deadlight, Machinarium, Tiny Bang Story, Unmechanical. I naravno ako već gotiviš flipere onda VPin Mame i Pinball Arcade :: :: ================= :: Intel Core i7 3770K 4.2GHz, Gigabyte Z77X-UD5H, Kingston HXS 32GB 2400MHz, MSI GeForce GTX760 Gaming 2GB, SiliconPower S60 2x120GB SSD RAID0, Samsung F3 2x500GB RAID0, Storage 5TB ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.