Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
NFS Pro Street...
STRANA 1 OD 1
2m4Y NFS Pro Street... 03.11.2007. 16:10 T6334

status: user
broj poruka: 2352
...evo jos jedne dobre igre, barem po najavama, demo je tu, vasa misljenja?!?

...po meni je igra OK, i nekako manje zahtevna od predhodne, uprkos svim novotarijama i grafickim unapredjenjima! Igra mi gura bez ikakvih problema na 1280x1024 preko 60fps-a uz sve na max!

Malo mi smeta pogled kamere koji prati vozilo, kada se ukljuci nitro, kamera se zabacuje, i put se maltene i ne vidi od kola!

Drukcije je igra OK, treba malo privikavanja, ali sve u svemu, vrlo dobro!

Pozdrav...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 03.11.2007. 16:12 #32057

broj poruka: 2900
E ja upravo skidam demo,pise da ima samo BMW i Nissan ali video sam slike kola na netu....ufff ima da bude igra godine kako izgleda ima sigurno 60 automobila za razliku na Carbon ili MW...
2m4Y Re: 03.11.2007. 17:17 #32063

...pa koliko sam video, za sad ima poprilican broj vozila ali jos nije finalno, najverovatnije ce ih biti mnogo vise http://www.nfsplanet.com/nfsps_cars.php?lang=eng
A sto se tice Demo-a, imas BMW M3 E92 i Nissan Skyline Proto GT-R, sa BMW-om ti je speed race, a sa Nissan-om ti je kruzna sa dva kruga!

...stvarno sam odusevljen kako igra ide bez problema, odprilike su je malo vise optimizovali, nego Carbon, hehe!

Pozdrav...
vaikiki re 03.11.2007. 18:59 #32068

broj poruka: 304

po slicicama i trilerima koje sam video utisak je fenomenalan ostao sam bas bez teksta
odakle skidate taj demo???
samo nemojte da mi kazete da su torrenti :D

OCz re 03.11.2007. 19:09 #32069

http://www.nfsunlimited.net/prostreet/demo

Evo ti za demo

Kako ti hvatas 60+ FPS ? Koja grafika ?
Ja na 1440x900 imam da kazemo najmanje 35 nesto vise a max 70 u tunelu prosek je 45-50
A iskljucio sam ono FX i jos nesto ostalo je na max sa 7950GT....radi lepo ali kad nas je vise na trenutke padne FPS na 35-40 i onda se malo oseti ali na trenutak al lepse izgleda grafika sa onim FX il sta vec ali tad imam skoro 10FPS manje....
Ognjeni ... 03.11.2007. 20:23 #32081

broj poruka: 4518

Sve je to lepo ali ono sto izgleda ne znate jeste da je izbacen free roam sto je ogroooman minus.Obozavam ja nfs i uvek mi je bio najbolji ali poslednja dva dela su se jako srozala po kvaliteti i po mnogima ( a i meni ) test drive unlimited je 10 x bolji od nfs-a..Videcemo sta ce pro street da uradi, kakav ce biti na kraju
2m4Y Re: re 03.11.2007. 21:50 #32090

:: ...Ja na 1440x900 imam da kazemo najmanje 35 nesto vise a max 70 u tunelu prosek je 45-5
:: A iskljucio sam ono FX i jos nesto ostalo je na max sa 7950GT....radi lepo ali kad nas je vise na trenutke padne FPS na 35-40 i onda se malo oseti ali na trenutak al lepse izgleda grafika sa onim FX il sta vec ali tad imam skoro 10FPS manje...
:

...pa ne znam, probao sam i na 1680x1050 i radi super na nekih 45+ fps-a, a imam 8800GTS 320MB, 2x1GB DDRII 800MHz, AMD 64 4000+X2 i nForce 590 SLi!

Doduse, obicno clockujem grafu, ali mi je sad radila na stock 500/1600, drukcije pici na 680/2040, probacu i tako pa cu javiti kako pici!

...kao sto sam rekao, sve je podeseno na max, a AntiAlias 8x!

Za download imate ovde brdo linkova, a ako ko zeli, poslacu mu i torrent sa Demonoida!
http://www.nfsplanet.com/nfsps_demo.php?lang=eng

Pozdrav...
OCz re 03.11.2007. 22:15 #32094

Uf 8800GTS se ovde pokazala zavidno bolje od moje 7950GT
A moja je klokovana na 675/1480
Kad je sve na max i AA na 8x u 1440x900 hvata 20 min a max 40FPS sto je blago receno lose...
Inace sad drzim na max sve bez AA,i neke 2 su opcije iskljucene grafika izgleda jako dobro i FPS je dobar jedino kad mi u pustinji sklizne auto ili ovaj ispred mene i kad naidje prasina onda me zezne da ja izgubim kontorlu jer je FPS u te 2-3 sec 20 i onda izletim lol....
Ne znam oce li ikad izaci 8900 serija ili da se ne razmisljam i kupim 8800GTX u Americi za nekih 350e.....eh...igra vecnog cekanja...
Equinoxe Re: 04.11.2007. 01:01 #32104

broj poruka: 12057

Gledam ovaj car list, i ako stvarno opet ne bude Ferrarija......mislim stvarno.

Slažem se sa konstatacijom da je TDU bolji od NFS-a. Bar ovih zadnjih. Kad bi još TDU imao Porschea kao izbor i dodatak oštećivanja vozila, bila bi, po meni, najbolja vožnja ikad.

2m4Y Hm... TDU! 04.11.2007. 10:24 #32114

...e da, TDU je extra igra sto se tice brdo stvari, ali policija je zivo s****e, kad vec kradu jedni od drugih, mogli su to maznuti iz NFS MW, po meni u MW sam do sad video najbolje uradjene policajce, tj njihov AI! TDU ima odprilike istu logiku policije kao u predhodnim delovima, a secam se njihovih policajaca iz Test Drive 1 i 2, i sa PSX-a i TD5 ili 6 ne secam se tacno, za ostale nemam pojma!

A sto se tice NFS PS, konacno su se vratili svojim korenima, kruznim zatvorenim stazama! I takodje mi se svidja sto vise nema onih strelica na stazama, koje su tu kao neke blokade, a extra su nerealne, koliko sam video u demo-u, sad ladno mozes da proletis kroz te strelice...

...a sto se tice Ferrari-ja, cini mi se da su izgubili njihove licence, ili su ih batalili od NFS Hot Pursuit 2, tj 6 dela, jer im Ferrari nije davao mogucnost za jurnjavom sa policijom, slicna stvar je bila sa Mercedesom, ali su kasnije pristali na to, ipak je to igra!

Pozdrav...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs