Ocigledno da dx12 ima nekog benefita kojeg tesko da cemo primetiti u naslovima na pocetku, slicna situacija kao kada se pojavio dx11, dok developeri nisu usavrsili tehniku i onda smo imali razliku ociglednu kasnije.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Nije ovde poenta AMD ili Nvidia ili Intel poenta je da je DX 12 magla.Cak sta vise Nvidia je to i potrvrdila ne izbacivanjem grafickih karata od septembra.Dakle godinu ipo dana nisu izbacili nista jer vide ljudi da im je 900 serija ostala ne iskoriscena.Dok AMD mora da se bori za deo kolaca pa stanca.
:: 1. NVIDIA on the other hand delivers edge in the DirectX 12 visual departments as seen in the Fable Legend :: :: 2. The Intel chip gets a benefit since it has better single core performanc :: :: :: Deka se pati, a sa njime i horde pacenika.. :: :: :: ::
Nije magla Dejzi nego GCN arhitektura.Uporedi HD 7970 ili R9 280x sa npr. 680-om kako stoje stvari sa novijim naslovima.Konzole su čudo tehnike ..........
:: Nije ovde poenta AMD ili Nvidia ili Intel poenta je da je DX 12 magla.Cak sta vise Nvidia je to i potrvrdila ne izbacivanjem grafickih karata od septembra.Dakle godinu ipo dana nisu izbacili nista jer vide ljudi da im je 900 serija ostala ne iskoriscena.Dok AMD mora da se bori za deo kolaca pa stanca :: :: :: :: :: :: :: 1. NVIDIA on the other hand delivers edge in the DirectX 12 visual departments as seen in the Fable Legend :: :: :: :: 2. The Intel chip gets a benefit since it has better single core performanc :: :: :: :: :: :: Deka se pati, a sa njime i horde pacenika.. :: :: :: :: :: :: :: ::
Ovaj test samo potvrđuje ono o čemu se već neko vreme šuška i polemiše po hardver i gejmerskim sajtovima... AMD karte (trenutno) dosta bolje rade sa DX12 od Nvidie i da zato Nvidia žuri sa izbacivanjem Paskal čipa pošto jedini način da pariraju AMDu u DX12 naslovima je da uzmimaju bitne naslove pod svoje krilo i optimizuju ih za NV čipove (gejmvrks fora) tj. namerno ih sakate da ne bi dobro radili na AMDu... Ma kako ovo zvučalo o tome se dosta priča ovih dana, a gde ima dima ima i vatre. Koga interesuje ova priča neka gugla `Async Compute`... Kod Maksvel čipa asinhronus kompjut ne radi. Greška, bag, lapsus dizajnera čipa kako god... To mora da se ispravi sa Paskalom što pre.
Stvarno me čudi da su Ashes of Singularity DX12 benchmark testovi promakli ljudima ovde na forumu:
...probmakil slucajno mislis? :) nVidia je poznata po podmicivanju (ne samo u igrama uz pomoc ShitWorks-a) vec i veliki review sajtovima kao te koje si naveo...
...a vidim da nVidia nije nista pominjala o Async Shaderima i sa novom generacijom kartica, jbg, razvijas chip godinu dana, i onda 3 meseca pred izbacivanje chipa pojave se Asynch Shaderi koji ubijaju od qrca njihovu postojecu arhitekturu... sta mislis koliki je novcani udarac na razvoj nove arhitekture?
Nego sad kad vec pricamo o Hitmanu, koja je fora sa tim epizodama? Ako kupis igru, sta dobijas, sta treba da se kupi dodatno... mislim ne razumem...
Pozz...
Pa das 50e na steamu npr. i kupis igru, tj. svih 7 epizoda odjednom, a postoji mogucnost i da ih uzimas naknadno, tj. epizodu po epizodu i platis 13e prvu a ostale po 8e. Bar tako stoji na Steamu.. Nzm za ove ostale sajtove...
Predpostavljam da je tih 7 epizoda ustvari ono Hitman Complete Experience... Ako je to slucaj, za PS4 mogu da uzmem igru za 10eur... Za PC sam gledao nesto oko 25eur...
Pozz...
:: Pa das 50e na steamu npr. i kupis igru, tj. svih 7 epizoda odjednom, a postoji mogucnost i da ih uzimas naknadno, tj. epizodu po epizodu i platis 13e prvu a ostale po 8e. Bar tako stoji na Steamu.. Nzm za ove ostale sajtove.. :: :: ::
Ja sam pre mesec dana skinuo jednu od `narodnih` verzija i nisam ima problema sa sejvom,sve je bilo ok. Ne znam od kog uplodera si ti skinuo.
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
:: Da li neko zna, moze li se osposobiti save game u narodnoj verziji :: Svuda sam citao i niko nema resenje.. :: :: ASUS M5A99X EVO :: FX8320E :: CM Nepton 140XL :: Kingston HyperX 2x4GB @1600 :: MSI TFIII GTX 660 2GB :: KINGSTON HyperX 3K 120GB :: ASUS XONAR DG :: CM Storm Trooper :: :: ::
Uf, nisam uključivao komp par dana, aj danas kad dodjem sa posla da vidim to gde se podesava... Iskren da budem nemam pojma. edit: upravo pogledah kad udjem u igru pise da sam offline, a nigde ne vidim da ima save da se podesava da bude online ili offline Kad iskljucim autosave i kad probam manual save on kao radi save i stiklira mi u desnom cosku da je snimio, ali kad probam load nema nicega snimljenog, probao sam i ono editovanje lokacije za save, ali kao sto sam gore napisao tad mi javi gresku prilikom save-a u igri. opet edit : evo sad sam uspeo da namestim da snima. Imam neka tri CPY.ini file-a u folderima od igrice na sva tri sam stavio istu lokaciju i sad je proradio. A ja ranije menjao samo na jednom i nikako da namestim. Hvala ljudi na pomoci i na vremenu.
ASUS M5A99X EVO FX8320E CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x4GB @1600 MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM Storm Trooper
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.