Niti je SE firma koja je izbacivala sve hit do hita.
Osim ako ne kupis taj paket od 85 item-a (Pritom nisu svi itemi video igre, vec ima gomila dlc-ova) i odigras sve i bas ti trebaju ti DLC-ovi.A ko voli SE je verovatno odigrao vecinu tih igara (jer je vecina tih igara u paketu prilicno matora). A i u tom paketu se ne nalaze sve igre koje su ponudjene. Uostalom, ako ti se igra neka igra koje je ne snizenju, vise se isplati da je kupis preko kinguina ili g2a.
Reci mi kako se na ovoj rasprodaji vise isplati dati 40 eura za novi Tomb Raider nego kod rusa 15 dolara?
A da ne spominjem da nisu ni sve igre vrhunske.
Jedino gde moze da ustedi koji dolar je po neki naslov iz final fantasy serijala. Ali opet nisu svi naslovi jeftiniji.
Ne volim bundle kupovinu u najvise slucajeva. Gotovo uvek platis vecu cenu misleci da ces da odigras sve igre koje su u paketu a zapravo vecina ti stoji u library-ju dok zapravo odigras par komada.
Moja logika je da kada ti se neka igra igra, nadjes dobar deal i kupis samo nju. In the long run potrosis manje novca a igras samo ono sto ti se igra :)
Izvinjavam se na greskama u kucanju, predug dan danas.
Ovo je ODLICNA ponuda za nekog ko krece da igra igre na PC i ko zeli da ima sve. Licno posedujem SVE delove Hitman,kao i Lare Croft osim zadnjeg. Just Cause komplet isto posedujem kao Kayn and Lynch ili kako se vec zovu. Od svega sto sam ti nabrojao 3 igre sam preso ranije mozda koju vise i veruj mi nece truliti u biblioteci kako ti kazes. Final Fantasy serijal sa razlogom drzi cenu jer je unikat , slazem se da moraju jos da spuste cene ali imaj u vidu da 90% danasnjih AAA ne vredi ni 20 evra a kamoli 60.
Licno mi fali lopina i njegovi stariji delovi jer Deus EX nisam voleo kao klinac a ni sad.
:: Niti je SE firma koja je izbacivala sve hit do hita :: :: Osim ako ne kupis taj paket od 85 item-a (Pritom nisu svi itemi video igre, vec ima gomila dlc-ova) i odigras sve i bas ti trebaju ti DLC-ovi.A ko voli SE je verovatno odigrao vecinu tih igara (jer je vecina tih igara u paketu prilicno matora). A i u tom paketu se ne nalaze sve igre koje su ponudjene. Uostalom, ako ti se igra neka igra koje je ne snizenju, vise se isplati da je kupis preko kinguina ili g2a :: :: Reci mi kako se na ovoj rasprodaji vise isplati dati 40 eura za novi Tomb Raider nego kod rusa 15 dolara :: :: A da ne spominjem da nisu ni sve igre vrhunske :: :: Jedino gde moze da ustedi koji dolar je po neki naslov iz final fantasy serijala. Ali opet nisu svi naslovi jeftiniji :: :: Ne volim bundle kupovinu u najvise slucajeva. Gotovo uvek platis vecu cenu misleci da ces da odigras sve igre koje su u paketu a zapravo vecina ti stoji u library-ju dok zapravo odigras par komada :: :: Moja logika je da kada ti se neka igra igra, nadjes dobar deal i kupis samo nju. In the long run potrosis manje novca a igras samo ono sto ti se igra : :: :: Izvinjavam se na greskama u kucanju, predug dan danas.
Za manje para je tesko naci te naslove a ovde se radi o paketu.Ako moze jeftinije super mada tesko jer Bundle samo steam daje povoljno
14 evra hitman na kinguen ceo paket 14 evra Tomb raider colection Deus EX 7 evra thief collection 16 evra 3 evra just cause coletion i to je bez nekih naslova
znaci sa provizijom 54 evra sve na kinguen otprilike i sta je tu jeftinije? Proveri cene...........
:: Kako ponuda moze da bude odlicna ako mozes da nadjes igre jeftinije :: ::
Ako su te iste kolekcije koje su na rasprodaji onda je i logicno da ispadnu skuplje
04.03.2016. 15:40
status: user broj poruka: 3007
Jer neko hoce da se ugradi. Ja sam gledao kupovinu igre po igre. Just cause 3 je bio 22$ a na steamu oko 30ak €
Hitmeni, ponaosob, jeftiniji. Deus ex, igra po igra, jeftinije. Thief, poslednji, opet jeftiniji.
Naravno, svako moze da kupi sta zeli, ali smatram da moze da se prodje jeftinije.
Jedina rasprodaja koja mi se bas isplatila na steamu je bo3 mp starter pack. Za 15€, samo mp. Ja prezadovoljan.
A i u zadnje vreme, me mnogo vise privlace mp cod i rocket league, moram manje da im se posvetim vremenski nego nekom SP-u, a bas sam u skripcu sa vremenom.
PS logo je stavljen jer posedujem konzolu sto u prevodu znaci nema ulaganja u PC 5 godina . Razlog prost vise nema piraterije za meni bitne naslove a da ne pricam o ceni PC hardvera . Lepo na USA PSN uzmes igru max 30 dolara (za AAA) kad su na popustu i cao. A popusti su cesti.
:: :: Jovane, neka nelagodnost me prožme kad neko nudi nešto od 40e za 15$ : :: :: De ste ljudi, jel ovo još uvek PC Berza btw? Mislim, PS logo na sve strane.. ::
Da iako kupim jeftiniji kljuc, to svejedno pospesi prodaju sledeceg kljuca od osobe koja preprodaje, pa makar malo doprinesem finansiranju developera. Imam i igre koje sam kupio direktno preko steam-a, ali steam bas retko ima dobre dealove. A i on developerima uzima procenat. Najvise bih voleo da mogu da direktno uplatim developerima novac za igru, posebno ako je to neki indie naslov. :)
Forum je izuzetno koristan cisto da te uputim.Dosta se para sacuvalo savetima i predlozima.Kao sto ZooLoo kaze ja sam primaran PC gameer sto zbog finasija sto zbog igara koje volim (WoT,Guild Wars2,Diablo3,Star Craft2,WoW,CS GO,Farming Simulator itd) Ostalo ce biti sve na PS4 i cekaju se popusti
Dobro, lepo je što si svestan, nego mislim jel rade te igre? Ja sam bio kupio BF3 za par dolara od Rusa, posle nekog kraćeg vremena više nije radio. Očigledno je neko muljanje bilo u pitanju, neki šer, hakovanje, bogznašta.
:: Da iako kupim jeftiniji kljuc, to svejedno pospesi prodaju sledeceg kljuca od osobe koja preprodaje, pa makar malo doprinesem finansiranju developera. Imam i igre koje sam kupio direktno preko steam-a, ali steam bas retko ima dobre dealove. A i on developerima uzima procenat. Najvise bih voleo da mogu da direktno uplatim developerima novac za igru, posebno ako je to neki indie naslov. :)
:: Da iako kupim jeftiniji kljuc, to svejedno pospesi prodaju sledeceg kljuca od osobe koja preprodaje, pa makar malo doprinesem finansiranju developera. Imam i igre koje sam kupio direktno preko steam-a, ali steam bas retko ima dobre dealove. A i on developerima uzima procenat. Najvise bih voleo da mogu da direktno uplatim developerima novac za igru, posebno ako je to neki indie naslov. : ::
GOG i Steam uzimaju 30% share od prodaje igara (70% ide developerima) dok Humble Bundle uzima samo 5% a 95% ide developerima. Developerima najvise pomazes ukoliko kupujes igre direktno sa njihovog sajta - sva lova ide njima u dzep.
Ja sam bio pirat (y`arrrr) dok se nisam zaposlio, onda sam poceo da kupujem igre i podrzavam developere.
Na primer, ja sam podrzao ovu igru i developere preko Kickstartera http://www.pulsarthegame.com/ , u medjuvremenu se sprijateljio sa developerima (dvojica burazera) i drago mi je jer vidim koliko su predani u svom radu da igra izgleda sto je bolje moguce.
Krivo mi je sto sam zakasnio sa podrskom za igru Underrail http://www.gog.com/game/underrail koju je uradio nas domaci studio Stygian Software iz Beograda. Pricao sam par puta sa developerom koji je igru zapoceo iz hobija ali kasnije se lik nije javljao pa nisam hteo da ga smaram. U medjuvremenu je zavrsio igru i izgleda fantasticno.
Isto i igra Stasis http://store.steampowered.com/app/380150 , igru je radio lik iz Juzno-africke Republike, Kris se zove cini mi se, pricali smo dosta puta, 3 godine je radio na njoj i saj-fantasticno je ispala.
I tako, da ne smaram vise..
@ZooLoo: Pustio sam ti email. Ovaj na berzi ne radi.
A kako bi podržao ovo s obzirom da iz Srbije ne može da se započne Kickstarter ili slična kampanja, koliko ja znam?
:: Krivo mi je sto sam zakasnio sa podrskom za igru Underrail http://www.gog.com/game/underrail koju je uradio nas domaci studio Stygian Software iz Beograda. Pricao sam par puta sa developerom koji je igru zapoceo iz hobija ali kasnije se lik nije javljao pa nisam hteo da ga smaram. U medjuvremenu je zavrsio igru i izgleda fantasticno.
Elem, sto se igara tice, uvek mozes da kupis igru preko sajta developera posto se danas vecina igara reklamira kao Early Access / Open alpha/ beta dok ne sakupe dovoljno sredstava i ne zavrse igru, tako da imas uvid sta kupujes/podrzavas.
Takodje to mozes i preko Steam-a i GOG-a da uradis, Steam ima `Early Access games` a GOG `Games in Development`:
Kako kad na nema u meniju i kad je navedeno ovo? :
* Project creation is currently open to creators in Austria, Australia, Belgium, Canada, Switzerland, Germany, Denmark, Spain, France, the United Kingdom, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Norway, New Zealand, Sweden, and the United States
:: Kako kad na nema u meniju i kad je navedeno ovo? :: :: * Project creation is currently open to creators in Austria, Australia, Belgium, Canada, Switzerland, Germany, Denmark, Spain, France, the United Kingdom, Ireland, Italy, Luxembourg, the Netherlands, Norway, New Zealand, Sweden, and the United State ::
Jbg ide se zaobilaznim putem za sada ako si na to mislio ali ima ljudi odavde koji to koriste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.