sve je to lepo uradjeno, ali da vam kaze brat, nista bez ww1 i2 sve ovo moderno ratovanje ni u stvarnom zivotu ni u igri nemoze da prikaze najbolji ratnu amosferu kao prvi i drugi svetski rat jer prvo, ucestvovalo je pola sveta, kao drugo drugacije se ratovalo...
Sad bar ne mozes pogresiti koga god da stavis da se kolju, kad je pola sveta zaratilo, i ne znas vise ko sa kim nije... Mada, najsladje je svabova kad prikoljes ili razneses :D. Zviznes ga snajperom u glavu, a ono slem odleti 50 metara :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
...ja pomno pratim ovo od pocetka, iskreno, probao sam betu kod druga na XO i mogu reci da grafika nije toliko drasticno sjebana, jedva cekam da je probam na PS4 i PC. Jedini veliki nedostatak je sto nema toliko krsa kao na prvo traileru koji se pojavio, i zasmetalo mi je sto je mirroring u barama i sl, uradjen kao u AC Syndicate. Mislim ne mogu da shvatim da u, pa evo vec 2016, jos uvek nemamo refleksije kako treba.
Sa druge strane, shvatam da su spustili malo sve kako bi igra radila na konzolama, samo se nadam da na PC nece biti bas toliko sjebana...
A kao sto H kaze, bez WW2 nema nista... ja i danas pikam CoD WaW :)
Pozz...
zato sto je tema za sva vremena i tema o kojoj mogu da se prave igre i snimaju filmovi jos 200 god, ovi moderni ratovi nisu ratovi to macku o rep, ono su bili ratovi gde je umece bilo voziti avion pucati iz tenka i puske sve na skil, e zato je ww1 i ww2 najbolja tema za igre i filmove
nadji mi bolji film o modernom ratovanju od spasavanja redova rajana koji ne da ima dobru pricu i da je dobro odradjen nego za ono vreme i sad kad ga gledas da se najezis koliko je dobro i povlacim sve sto sam rekao
Zvanicno je pocela BETA, i sada se vec mogu videti razni snimci PC gameplay-a po netu, kao i podesavanja za grafiku. https://youtu.be/h4GxWdA6ZNo?t=397
Zaista fino izgleda, jeste mali downgrade primetan ali generalno nije lose.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-55
Ali ja mislim da ce ovo biti razocarenje god. Ovo bre ni blizu onoga sto su pustili,pokreti likova,grafika,gameplay...mnogo je nekako unazadjeno?!Lose,lose mi izgleda..nekako kad gledam ovaj gameplay..uopste nema onu primamljivost,kao na startu..mislim da ce se mnogi razocarati.
Ma Ubisoft i njihove smesne igre.. Delovala mi je ok kada se pojavio prvi info o njoj, sacekacu jos da vidim sta ce biti, ali ne verujem da ce biti neka senzacija i `must play`..
Jos 10tak dana, pa cu je probati i na PC i na PS4 i dati svoje utiske, iskreno, malo me razocaralo sto je mapa samo jedan deo onoga sto je predvidjeno... barem u pocetku. A i najavili su godisnji Season Pass... sto znaci da ce svake godine, koliko bude igra zivela izbacivati DLC-e i nove Season Pass... Ne svidja mi se to nikako ali zivimo u takvom svetu.
Sa druge strane, online onli Rainbow Six Siege je crackovan i moze da se igra bez problema preko tunngle ili hamachi, mozda ce moci i ovo.
Pozz...
OS: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 (samo 64-bitni) CPU: Intel i5 2400 @ 3.1GHz ili AMD FX 6100 @ 3.3GHz RAM: 8GB GPU: NVIDIA GTX 560 ili AMD Radeon HD 7770 (2GB VRAM-a) HDD prostor: 40GB
Preporučene specifikacije:
OS: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 (samo 64-bitni) CPU: Intel i7-3770 @ 3.5GHz ili AMD FX-8350 @ 4.0GHz RAM: 8GB GPU: NVIDIA GTX 970 ili AMD Radeon R9 290 (4GB VRAM-a) ili bolji HDD prostor: 40GB
Po pricama koje kruze imace SP, e sad da li ce zahtevati konstantnu konekciju sa netom to ne znam. Licno mislim da je najbolja opcija CoOp mod online, to ume da bude bas zabavno.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-55
:: :: Da li ova igra ima kampanju,ili samo online :: ::
Medjutim ima tu mana. Kontrole su predvidjene za konzole, pa ce neke stvari biti malo nelogicne dok se ne naviknete ako budete koristili mis i tastaturu. Sto se tice grafike, igra je OK, nije kao kad je bilo predstavljeno, ali u odnosu na PS4/XBOne PC verzija blista sa pregrst opcija a stvarno lepo izgleda. Gameplay je odlican, zvuk, komunikacija extra. Bas bas dosta detalja ima u gradu, ljudi koji zive tamo, ili su ziveli kazu da je autenticno odradjen taj deo grada.
Jedine probleme koje ja vidim je end kontent, kakav ce biti. U beti se stizalo sa 4 (pocetnog) do 8 (krajni limit) levela za 2-3h igranja, 30 je max. `Quest`ovi su ok, i zabavno je videti tonu razlicitih stvari. Sama razrada igre, statovi, BoO su dobro smisljeni.
Ozbiljni problem koji ja vidim je trenutno zastita u PvP, postoji FairPlay ali on dok odreaguje tebi presedne zivot. Broj igraca u Beti je ogranicen na 24 u PvP zonama, sto ne znaci da ce biti promenjeno (bila je prica 32-36).
Sve u svemu, za sad ce da peva g2play ili neki slican site, a za DLC cemo videti...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.