Slobodno preskoci jer ce biti kao prva dva dela samo sa modernom grafikom :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: Daj boze da bude zanimljiviji od prva dva dela. :)
Jos uvek nema `leka` i pitanje je da li ce ga uopste i biti, a i ako ga bude kako ce igra uopste da radi kao i za recimo arkham knight situaciju...
Hocu da kupim igru i da odradim family sher preko stima, kao sto sam radio gratis za Tomb Raider, ali sad bi sa nekim da podelim troskove pa ko hoce da uzme igru po pola nek mi se javi na mejl.
Pa za igru koja je izašla pre mesec dva 20 evra stvarno nije mnogo. Kapiram kako kome, ja sam Overwatch uzeo za 35 evra juče pa mi nije žao plus svaki mesec po 10 evra za Humble Monthly.
mada ja jedino sto bih kupio kljuceve od novih igara je Lara Croft i MGS. A arkham knight samo ako je do 10e, jer je igra djubre zestoko, ni upola mi nije zanimljiva bila kao City i Origins
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.