Poceo sam da igram od skoro WOT. Ubacio sam mod ya weekspots ali mi nereaguje. Neznam da li treba da imam veci nivo da bi se to aktiviralo trenutno sam tir 3. I
Brate mili pa dokle ovo ide kad i pocetnici koriste citove. :-( Imam nalog od pre tri godine i bas zbog takvih poput tebe i ne igram evo vec skoro dva meseca!!! Nikad za ceo moj tenkovski staz nisam ni pomislio da instaliram ta varanja jer iskusniji `stariji` igraci slozice se sa mnom da je svaka izmena igre od onoga kako su je zamislili i napravili kreatori VARANJE!!! Nisam bas neki fanatik ali koju god igru da sam igrao to je bilo na POSTEN nacin, vi slabici i kukavice kad niste u stanju da igrate POSTENO ne treba ni da se vatate nego lepo kupite Tetris pa cete tu naci nekoliko igrica za vas nivo.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Svako malo rade update pa ajde jovo nanovo. Dosadi brzo... Weak spots imas na web-u sajtove za pregled, pa naucis da bijes one koji te sure brzo... Pogledaj malo i youtube snimke, i tamo se stosta moze nauciti...
I gledaj jebenu mapu da pomognes saigracima a i da ti ne dodju sa ledja kad pukne drugra strana. I pricuvaj artiljeriju da je ne obrsti skaut, lepo moze da pomogne ako zna da igra...
E, sad nesto gde ce mnogi da podivljaju... Osvajajte jebenu bazu, jer pobeda je pobeda... Ne juri kill, a da baze ostane nebranjena. Sta ga sam puta izgubio jer moroni jure okolo dok nas satiru u bazi jer je vecina dosla sa jedne strane. Uostalom - gledaj mapu pa se to nece ni desiti...
A ja se bas nadam da ce da pohrle na nesto novo, da se resimo bede na WOT-u :) Ima dana kad ti se smuci da igras... Matchmaking ume da te ubaci u +2 tier gde su ti oni iznad crvendaci pa samo sluzis kao meta za dve granate...
Koliko sam razumeo ti ovo trazis http://glurl.co/jyQ. Imas dole video tutorial kako da ubacis. Na tir 3 ti ovo ne treba jer su tir 3 tenkovi komplet weak spot. Imas u opisu koji tenkovi su ubaceni mislim da je od tira 5 ili 6. Posto si pocetnik ovo ce ti biti veoma korisna stvar trebalo bi da nadjes nekog ko zna pa da igrate zajedno dok se ne upoznas sa igrom, mapama, retardiranim igracima itd.
Mod NIJE cit. Modovi postoje na oficijalnom wg forumu i da su citovi odavno bi bili uklonjeni. Postoje zabranjeni modovi tipa aimbot, laseri i ostale gluposti i to vec moze da se nazove citom sve ostalo sto postoji na wg forumu je dozvoljeno u igri. Modovi mogu da izazovu drastican pad fps-a i zato ih wg nije ubacio u igru jer igra je i onako katastrofalno optimizovana ali postoje na forumu pa ko voli nek izvoli. Tako da jos jednom MOD NIJE CIT.
Ma i ja se poserem na sve cheat-ere! Nikad nisam mogao da ih shvatim.
Mnogi modovi mogu da se nazovu cheat-om. Razni trace-eri, onda destroyed object indicators (sto mnogi koriste), pa cak i ovo za weak spot. Nauci brate da igras, a ako ti treba info o weak spotovima, onda guglaj i nauci o svakom tenku. Od modova koristim samo xvm i to najobicniji.
I da, ZABRANJENI MODOVI SU SVAKAKO CHEAT!!!
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Otkako je sve veci i veci broj kupljenih i resetovanih accounta, igra je postala bulja neopevana.
Izrokam nekog debila sa tier x TD, bez gold ammo i cheatova, retard me prijavi za aimbot. Posle partije pogledam stats od idiota, a on rating ~8,5K sa 8k partija. Jebeni `reset accounta` rade samo tako. Gold ammo i modovi sevaju kako hoces...
Ja nisam hteo da mi pokayuje u samoj borbi gde da pucam u tenk nego u garazi da vidim osobine tenka i da znam gde je slabiji a gde jaci e to sam hteo a nisam ni ja pristalica varanja. To kad pokazuje u borbi malo je glupo nego nauci ti tenkove mislim na igrace pa onda gadjaj ako znas gde je slabiji. Meni treba mod da mi pokaze u garazi specifikaciju tenkova da znam o njemu
Auuu brale al ste napali čoveka... niko mu nije odgovorio čestito. Aj da probam ja... :)
Mislim da maske za weakspot ni ne postoje na tako niskim tierovima pošto nemaju nikakve svrhe. Pretpostavljam da taj mod koji pokušavaš da namestiš nema svoj instaler već si ga ubacio u resmods kopiranjem. Možda nisi pogodio strukturu direktorijuma pri kopiranju pa sad neće da radi. A još realnija opcija je da si sve uradio kako treba i da sve radi ali ti misliš da ne radi pošto na tim tier-ovima koje igraš ni nema odrađenih weakspot maski.
:: Poceo sam da igram od skoro WOT. Ubacio sam mod ya weekspots ali mi nereaguje. Neznam da li treba da imam veci nivo da bi se to aktiviralo trenutno sam tir 3. ::
ja igram wot sad ce jos malo 5 godina,i jos ne znam sve jer igrica nema granice.Ja sam sam ucio i trebalo mi je oko 10k partija,da naucim malo vise od osnove...Moja topla preporuka,ako hoces da naucis da igras,gledaj strimere(Orzanel,quckybaby,jacquelineX,circon) i gledaj njih jer odlino igraju.Prati njihovo kretanje na mapi razmisljaj zasto je isao tamo itd itd.Najvaznije je da gledas MINIMAPU(uvecajes je na + ).Igra je relativno teska jer kao sto sam rekao nema granice.Ima podosta stvari koje moras znati da bi ti igrica bila zanimljiva.Svaki tenk ima svoju ulogu u partiji.Prati igru ljudi koji znaju da igraju,kopiraj ih,posle pogledaj replay i razmisli zasto je tamo otisao,zasto je dingovao tamo ili probio...Pocetak ti je najvazniji,malo sporije ali kasnije ce ti biti lakse...Sto se tice modova i citova,nece one nikome pomoci ako je on debil...Koliko puta sam ljude pobedio koji su koristili citove. Ja koristim promod-xvm,zoom,clock,stat u garazi,zvukove pucanja i to je to...
Vecina igraca ne gleda minimapu i igra igru na mestu na kom je naviko da igra i apsolutno ga ne zanima razvoj same igre. Igra iz ovog razloga tj idiota ume da bude veoma iritirajuca. Svakako ti je potrebno 15.000 odigranih partija da bi ušo u srž igre a i tad neceš znati dosta toga. Što se tice mesta koje se gadja to su najcešce stomak tenka ili kupola uz par izuzetaka recimo cercil I se spreda gadja u kupolu.Generalno gledaš da ti metak ide pod pravim uglom i što manje koristi automatsko nišanjenje vec nišani svaki metak cak i kod lakih tenkova.
Problem je u masi debila koja je pocela da igra. Sad me ne cudi sto je svet ovakav kakav jeste kad 90% ljudi ne koristi mozak, svi su ko ovce za klanje.
Najgori su oni koji stalno igraju sa zlatnom municijom koja je unistila igru, ok weak spot mod mogu da svarim, i ako si iskusan igrac znas kako ces da se postavis da ne mogu bas tako lako da te buse i ako imaju taj mod. Medjutim, ako imaju taj mod i koriste zlato onda ne vredi igrati kako god da stanes izbuse te kako god da se postavis.
Inace weak spot mod ti bas nesto i ne treba, bitan ti je kalibar top-a i njegova probojna moc, i naravno debljina oklopa u koji pucas i njegova zakrivljenost ( ako je pod 45 stepeni oklop je 2x deblji + jos ako igrac zna da postavi tenk onda zna i zlato da se odbije ).
U celoj igri najbitni je mozak i mini mapa, i naravno da tim koristi malo pameti, nije sve u tome da pobijes sto vise tenkova, vec da imas sto vise pobeda.
:: Vecina igraca ne gleda minimapu i igra igru na mestu na kom je naviko da igra i apsolutno ga ne zanima razvoj same igre :: Igra iz ovog razloga tj idiota ume da bude veoma iritirajuca :: Svakako ti je potrebno 15.000 odigranih partija da bi ušo u srž igre a i tad neceš znati dosta toga :: Što se tice mesta koje se gadja to su najcešce stomak tenka ili kupola uz par izuzetaka recimo cercil I se spreda gadja u kupolu.Generalno gledaš da ti metak ide pod pravim uglom i što manje koristi automatsko nišanjenje vec nišani svaki metak cak i kod lakih tenkova :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.