mam problem sa instaliranjem rome total war alexander ????????? imam osnovnu verziju i dodatnu alexander. osnovnu verziju instaliram preko Daemona e sad kad mi trazi verziju alexandera on nema verziju(MDS) preko koje bih ja instalirao disk preko daemona . kada ga pokusam instalirati alexandera obicnim putem on mi pokazuje da osnovna verzija nije instalirana. isti je problem i sa barabarian invasion
Kada instaliraš ekspanziju igre uglavnom je takva situacija da osnovnu verziju instaliraš bez crack-a, i na takvu varijantu ide ekspanzija koja se standardno krekuje
Kada instaliraš ekspanziju igre uglavnom je takva situacija da osnovnu verziju instaliraš bez crack-a, i na takvu varijantu ide ekspanzija koja se standardno krekuje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.