Takve igre kartama i WoW. Meni je dosadila posle par partija, ali je objektivno dobra i super je sto moze da se igra na tabletima/telefonima, makar meni ima malo vise smisla tako :)
Ooo, svaka cast, Djoko! .) Ja sam poceo pre par meseci i totalno se zaludeo, igrica je neverovatno zarazna i zabavna, bas sam prosli mesec postigao najveci uspeh, 9 rank! :) Da cujem, sta imas od legendary karti, koji deck i klasu preferiras, su te namamili da kupujes packove i avanture? .)
Za avanture sam skupljao jbg, prvo 2800 golda, a onda 3500. Sto se tice legendary karata imam bas dosta, ipak vec dosta dugo igram i eto nakupi se. Sto se ranka obicno idem do 8-9 svakog meseca/sezone, najvise msm 5 ili 6 ne secam se, u ranked samo zavrsavam questove, a ponekad i testiram neke deckove. Ranked me blago receno u poslednjih godinu dana sigurno, vise i ne vuce.Prosto sve se vrti oko mete. Sa jedne strane to je i dobra stvar jer se situacija menja iz ekspanzije u ekspanziju (koje izbacuju na svakih 6 meseci). E sad ima i losa strana, a to je da je dosta deckova, pa cak i klasa ovih dana (citaj Shaman) u ranked modu neupotrebljivo. Na kraju ono sto mene najvise odbija od ranked moda je deo te mete, krace receno sve mu dodje na isto :) Igram nekoliko deckova protiv nekoliko deckova i tako u krug, smori. Mogu eto i sad sebe da pohvalim ili ti da se kurcim malo, ali zaista mi arena odlicno ide, lagano vracam ulozeno uz dobitak, valjda posle toliko odigranih i preko 1500 winova u areni nesto i naucis. Svemu mnogo sam bolji u areni, nego u ranked, sto je direktna posledica gorepomenutog. Ono sto mene drzi toliko je arena i taj osecaj skupljanja karata. Sve u svemu ja na HS gledam kao na casual igru, koju odigram questove i arenu i to je to. To je po meni i njena najveca car, jer mi zbog toga nije dosadila i verujem da nece, bar ne uskoro. Da igram ranked i jurim legendary rank, za koji sam siguran da bih dogurao uz veliki trud, jer osnova (karte) su tu verovatno bi me igra i smorila, ovako super.
Pa da, ludilo je skroz, ja sam isto poceo u poslednje vreme da praktikujem arenu, mada me vuce i ranked, zacrtao sam sebi legend i to ti je! .) ali me *ebe to sto nemam dosta bitnih karata koje mi trebaju, pa moram da se ogranicavam da forsiram manje-vise jedan deck, sto znas i sam, zna brzo da dosadi, jbg...No, koja sreca kad se dobije legendary karta, bogte, toliko se nisam radovao ni cokoladi kad sam bio mali, hehe! :D i ova nova expanzija je bas dosta prosirila mogucnosti, po meni, trenutno najbolji deck, koji cu nadam se uskoro imati, svakako Echo Mage, znaci boles! :D E da, da ne zaboravim, ako nisi dobio one galaxy gifts, sto deli samsung, 3 classic packa i pozadina, javi se na mail! .)
Sto se tice Echo Mage, dobar je deck ali nije bas u vrhu. Daleko od toga da ne mozes sa njim napraviti odlicne rezultate i climb na ranked ladderu, ali ima boljih. Naime HS vec duze vreme je samo rush, rush, rush ili ti full aggro. Kao sto rekoh sve je meta. Idi na tempostorm.com i nadji HS i meta snapshot, ostalo ces sam provaliti.
Igrao sam pre Hots lepo nekih mesec dana i onda sam stao, prosto ortaci batalili i opet krenuli Dotu. Juce sam posle 10 meseci (sedmogodisnje iskustvo Dote) odigrao 2 game sa njima iz zajebancije i smorio sam se. Nisam verovato sta je Valve napravio od Dote, sve ono sto me je nerviralo i zbog cega sam prestao je i dalje tu, samo u jos gorem obliku. Iz patcha u patch sve veci haos. Dok mi je Hots bio super, dinamicniji i zanimljiviji.
I da, zasto ne mogu da napravim nalog na tempostorm? Kaze mi da mi je email u upotrebi bez obzira sto nisam koristio, a kad proveravam da li imam nalog pitam da mi posalje sifru nazad kaze mi da email nije u upotrebi.
Email already exists on another account Unable to find an active account with that email address
Secret Paladin je jako glup deck, nikakav skill ne treba, samo igras karte i pobedio si skoro sigurno. Da bi izgubio trebas da imas ocajan draw ili da se protivniku poravnaju sve zvezde i planete pa da ima odgovor na svaku tvoju kartu...
Naravno da ce postojati razlika u igri izmedju igraca koji je dobar i onog koji je losiji sa istim deck-om, ali ovo je jedini deck sa kojim svako moze bez mnogo razmisljanja da stigne do legend ranka. Cak su ga testiralii sa botovima i ovo je jedini deck gde bot ima preko 50% pobeda. Sto se tice nerfa, ne volim ovaj `blizzard style` nerfove. Umesto da smanje power lvl karata koje su problematicne kad ih primete oni dopustaju vise meseci `broken` metu da bi na kraju totalno ubili kartu (deck) do nivoa da su neupotrebljivi.
Ma igra je extra kad je igras opusteno, skroz je zabavna. Al pricam za ove malo hardcore igrace sto gledaju na nju kao esport onakve stvari mogu da smetaju....a ne moraju.
Hahaha koja bre propaganda, ja samo gledam stvari iz drugog ugla. Rekao sam Adzemu skoro a i ovde koliko puta, ako Pascal zazivi i DX 12 izadje iz jajeta, tj. izlegne se, naravno da cu da ostanem pri kompu, ipak zdrav razum pobedjuje, cime sam se vodio i do sada, a konzolu cu uzeti da se sprdam sa eksluzivama.. Ako bude drugacije, i za svoj sledeci komp cu morati da dam 500e za i5 i tipa 800e za grafu (ne high end), brate cak i da serem pare, necu iz principa. O tome ja govorim, naravno neko ko ima i zeli da da, slobodno. Ti si razuman koliko sam upoznat, opusti se onda. :D
Igram od closed beta-e. Nisam jos kupovao nista pravim parama, mada s obzirom na to da redovno cistim daily-je, nikada nisam imao ni potrebe (mozda sam ukupno u prosle dve godine propustio 5-6 daily-ja). Imam sve karte koje se koriste u meti (fali mi nekoliko beskorisnih Legendary-a i Epic-a). Jos nisam stigao do Legendary Ranka, vise igram Arenu, zabavnija je.
Ako je nekome potrebna mazga za `Watch and learn` daily ili s vremena na vreme neki duel, dodajte me - PakstraX#1605
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.