Kad vec pominjete igre za ps4, a da li ste videli novu Crytek-ovu igru ekskluzivno za ps4 koja se radi za VR Sony? Robinson: The journey https://youtu.be/AOZtqDhQP44
Bogami sve se vise lomim da pazarim jedan ps4, najavljuje se toliko finih naslova.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Ovo jeste ingame engine video ali ali ali, posle je dodatno presvuceno sa toliko filtera i efekta + bonus rendevanje celog video da to naravno nece ni blizu da licio bicnom realnom gameplay-u samo igre...
Ustrb efekata, verujem da ce biti 30fps. Mada ko zna. QD je i za PS3 uradio fenomenalne efekte i grafiku za Beyond 2 souls, a i za tech demo Kara. Kada se zagleda, vidi se da ima `detalja` koji prikazuju da ovo nije rendered, kosa na kraju videa je primer.
Videcemo kada izadje neki gameplay. Ali da, moguce je, kada se fokusiraju na samo jednu platformu.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
...PS3 je bila dobra konzola, ali je programiranje i optimizacija igara predugo trajala i previse kostala, pa je dosta igara do pred sam kraj konzole izgledalo prosecno. Medjutim tada se videla prava moc PS3-ke... ali je dosla PS4.
Danas PS4 i xBOne dele isti hardware, i verujem da ce u roku od nekih godinu dana igre doci na svoje, ali ce to biti to... danasnji racunari uveliko prestizu hardwarske mogucnosti PS4 i xBOne, a ujedno su i ista arhitektura... Ne bi me cudilo da su neki od tih demoa i u sustini PC demoi, koji ce na zalost zaziveti samo na konzolama... DualShock 4 i xBox controller su kompatibilni sa win7+, cak sta vise skoro sve igre ih prepoznaju...
Mozda ima jos ponesto da se istisne iz tih konzola... ali ni ja ne mislim da je moguce cudo, ovo su tech demoi koji rade na jacim masinama i sa tonu opcija koje na zalost konzole ove generacije mozda i nece moci gurati... Vreme ce pokazati sve...
A i ona recenica `Captured in game engine` ti govori o tome... jedno je game engine, a drugo je gameplay... game engine mozda radi na drugom hardwareu, ali gameplay je ustvari ono sto ce PS4/xBOne gurati...
Pozz...
Uvek se setim gaming sajma pre dve god. kad su najavljene i izlazile nove konzole, pa kad su na standu, cini mi se xbox one, a mozda i ps4, ne secam se tacno, na policama na kojima su stajale konzole koje su bile samo ukljucene i kao povezane sa tv-om, a ispod polica, t.j. unutar su stajale PC masine sa kojih su se vrteli demo-i i `gameplay`-i, heheh. To je bio highlight tog sajma te godine. Ista arhitektura kao i PC i jednostavno sam razvoj igara je nikad laksi za xboxone/ps4 sada, samo je stvar optimizacije i efekata. Mislim da su razvojni timovi vec dovoljno upoznati sa mogucnostima i vec ima igara koje maksimalno koriste hardware trenutnih konzola, a jedna od njih(nova) kada je ps4 u pitanju bice vrlo verovatno i novi Unsharted, za ciji gameplay je utvrdjeno analizom da radi na konstantnih 30fps u 1080p, i ako je to tako onda je upravo to reper kako moze igra da izgleda na ps4.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Bio je i neki Rus koji je podijelio znanje vezano za razvojni tim u kojem je bio kako se na PC-u onemogućuju određeni efekti, samo zarad kupovine konzola, jer se bolje prodaju. Inače, vezano za intro pripremljen 2012 godine za igru me je ostavio bez daha. Ne zbog tematike tada, nego što su se neke serije bazirale na tom introu. Čak je i par filmova snimljeno na tu tematiku.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.