Za prvi CoH imas par modova i dlc-eva Od dlc-eva imas Opposing Fronts ( dodaju britance kao igrivu naciju i njihovu kampanju ) i imas Tales Of Valor ( dodaju Wehrmacht kao dodatak sa nemacke strane ( odlicni sto se tice odbrane naravno u zavisnosti od doktrine )). Sto se modova tice preporucujem Eastern Front ( kao sto sam naziv kaze dodaju ruse u igru i par mapa za skirmis i kao slag na tortu imas da pravis i Tank Ridere i Partizane da zoves naravno u zavisnosti od doktrine mada sa njima retko kad igram jer su mnogo bazirani na nafti tj sve trazi naftu mada izvlaci ih IS3 ( http://www.easternfront.org ) samo da bi igrao tj instalirao mod moras da imas sve dlcove instalirane ) Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Koliko znam izasla je ekspanzija za CoH 2 sa britancima pre mozda mesecak 2 mada nisam igrao CoH od kako je izasla dvoja samo sam presao kampanju i imam base verziju mada imam druga koji ima sve a on je uzeo i Britance toliko od mene jbg pitacu njega za ostatak informacija ako treba sto se tice CoH 2 inace CoH 1 jam prostudirao sa drugom i bili smo u prvih 100 u svetu u 2v2. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Easter front je odlican, odlicne jedinice. Imas i Modern Combat, kao sto sama rec kaze dobijas moderne jedinice, ako nisu skroz povukli u medjuvremenu, iskreno nisam ga mnogo igrao ali nisam bio odusevljen. Europe at war totalno menja gameplay i zahteva malo posvecenosti da se razigra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.