Probao je koliko je to bilo moguce, nema mogucnosti da se konfigurise da se igra na tastaturi, samo na dzojstiku, na kojem takodje ne mozes da menjas postojecu konfiguraciju tastera. Procesljao sam net, mnoge to buni i predstavlja problem, mozda srede patchom, mozda ne.. Ko ima dzojstik, nema sta da brine, a mi sto rokamo na tastaturi, mozemo samo da gledamo..
Sto se tice same igre, ne mogu puno da kazem, kapiram da je paket isti kao i prosle godine sa nekom dozom poboljsanja. Grafika je i dalje vrhunska i sam gameplay.
Izgleda da ce morati da padne jedan PS4 dzojstik kao sto sam i nameravao da uradim, bar za ove igre koje zahtevaju, i taman kasnije da ga imam kao drugi kontroler kada uzmem PS4 naravno.
kontrole mogu da se menjaju na gamepadu, jedino sto nisam uspeo da nadjem je dugme za promenu kamere nego mora da se udje u pause menu, ali dobro, vec je jednom crashovala igra, kontrolisanje igraca i animacije mi se cini za sad da je 98% isto ko u 2k15, trenutno nema vise onog sound micro-stuttering laga i cini mi se da tecnije radi igra nego 2k15, videcemo...
nisam skidao mad max jer nemam prostor :) treba brisem igre da oslobodim, a mrzi me..
I nista se nisam `bunio` za nba 2k16, odigrao sam par meča pa sam napisao trenutni utisak, a to sto je crashovala igra je zbog toga sto uvek zaseru neku od ovih novih igara, pa ih posle updatuju krpe jebavaju se sa glupostima, izgubis volju za igranje više...
i obrisao igru, totalno je neigriva, fps oscilira preterano, a razlika u grafici je gotovo neprimetna i mizerna, a i dalje random crashuje(zamrzava) igra pa pomaze samo end task... kad zakrpe propuste onda cemo videti kako ce da radi...
Koristim sonyjeve preko emulatora i rade odlicno, igram na allstar jer je timski ai previse glup na vecim nivoima pa sve zivo promasuju s ja zavrsavam mec sa 25-30 pts(to pricam za 2015), jer je 2016 neigriv bez obzira sto lupa zooloo
Probao sam je kada sam testirao xBox One kontroler, ista igra kao i prethodna, a na tastaturi je uzas igrati. Otisla u delete iako sam veliki fan NBA-a...
Kad uzmem kontroler, skinucu je opet, mada vise paznje planiram da posvetim PES-u kada izadje dostojan patch, a ovo samo kada navrati burazer, pa opicimo koju.
nisam pazio kad sam instalirao update i on je zavrsio negde na c particiji i pojeo mi oko5GB i sad ne mogu da ga nadjem da izbrisem isti, jer sam posle toga igru uninstal koja je bila instalirana na drugoj particiji.Kako da pronadjem gde je zavrsio update ako neko ima resenje za to da ga izbrisem?
kako se secam pita te gde da se instalira!? obicno ide u program files x86 ili program data pa sad ne secam se dal je u 2k games pa u nba2k...mislim koliko moze biti tesko da ukucas u search na c particiji ili ukucas u search u nekom folderu od program files frazu nba2k !?
pa covece moze da se instalira na drugo mesto, pita te gde da instaliras....
ako ga nema na C program files program data ubacen onda ti je to mesto zauzeto privremeno u temp folderu(totalno nebitno)...uzmes pa opet instaliras patch u ROOT folderu gde je igra...
ako koristis narodnu verziju neki patchevi se instaliraju neki se samo kopiraju u folderu gde je igra...i moraju redom da se ubace...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.