ali su zasrali debelo sa transferima, ne moze cena da se odredi za kupovinu igraca, daju ti mogucnost samo reduce price, a ne manuelno da dam ponudu, totalna imbecilnost, unistava mogucnost pregovora, ko za debile je, zivota mi... i izgleda je sada jos gora kripcija kada se igraju neke vazne utakmice, takve glupe golove daju bez ikakve prave sanse, a napadaci iz mog tima kad treba da protrce pored odbrane jer su brzi se sapletu ili okliznu i padnu namerno da ne moze gol da se da, sudija je isto retardiran, mozes da ubijes igraca koji nema loptu i ne svira faul, isto vazi i za protivnika, a nekad svira glupe faule...
Testiracu jos ali ovo sa transferima mi se ne svidja uopste!!
Sta li ti igras uopste? Opicio sam jednu ligu sampiona dok ne stigne patch sa dresovima, a onda krece master liga...i igra je fenomenalna, gameplay odlican, te nebuloze sa napadacima ne znam odakle ti, kod mene sam se nadavao golova, i sasvim lepo testirao igru.
Baci pogled na taktiku odredjenog tima, mozda te to koci, smanji brzinu igre na 0 ili -1, da bi igrao pravi fudbal i naravno pomoc dodavanja na nulu ili 1 dok malo ne udjes u stos.. Protivnicki timovi sada igraju mnogo bolje i umeju da ti daju gol iako je amater tezina na primer, i moras da obratis paznju na obranu, kako das prelep gol, tako ga i primis.
PC Verzija nema dodatne jezike, ali mogu da se ubace, jer novi komentator na engleskom mi je malo dosadan, previse se uzivi i probija mi zvucnike, haha, ali zato ostali su cool.
Sto se tice transfera, izbacice Konami update ovih dana, kada srede Online servis, a i dodatno ce izaci patch sa istim tako da...strpi se. Master ligu nisam probao, tako da verovatno cu tek videti to sto govoris o cenama, ali kazu da je master liga prava ona koju smo prizeljkivali.
ne moze da se ponudi cena za transfere, golovi su imbecilni do besvesti, odbrana je i dalje tupava ni za q nije, jedan gol su mi dali kroz mog odbrabenog igraca koji je stajao bukvalno ispred lopte i protivnik je kroz njega sutno i dao skapan gol, drugi go su mi dali bukvalno od 16m po zemlji iz skoro mrtvog ugla pored golmana koji je nesposobno stajao pored stative a lopta prolazi izmedju njega i stative... igrao sam sa PSG protiv Lila... golmani brane nemoguce odbrane a primaju ko kreteni golove od glupih suteva... preterali su sa skriptovanom igrom u ovom PES 16... obrisao sam sranje i necu vise da se nerviram od nebuloza...Nikad nema tehnicki PES da bude dobar fudbal...ali NIKAD
Nista drugacije od 2015...sranje zesce, AI je nula!!!Retardirani pokreti,glupavi golovi,glupavo driblanje..Become a legend sve isto unazad 5 god.Ocajno dodavanje,u sustini nikakav fudbal... Najvise govorim za BAL
Ja sam odigro jedan mec i meni je bilo dovoljno da kazem bolje od 14,15 i to dosta. Sto se tice transfera i ostalih gluposti patch ce srediti sigurno Fifa je cista arkada bila i ostala jedino sto ima licence za klubove ..
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Matori ne znam onda.. Meni je igra sasvim ok, za razliku od 2015-ce koja mi se nije svidela, a posebno 14-ce koja je bila zivo sranje.. :: :: Fifa je takodje tu, pa sacekacemo da se i to proba. Igrao sam demo, ista stvar kao i obicno :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
nema centarsuteva,ako trazis loptu,igrac ce ti dodati i ako ne moze pa pogresi ili doda traljavo.celo vreme vracaju loptu nazad cak i ako je kontranapad,oduzmes loptu i predjes polovinu negde si na 30 35m od gola i sudija svira kraj.Svaki pokusaj da uzmes loptu je faul itd itd Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb SSD SP 120gb lc600h
cim se igrac oslobodi lopte mozes lagano da mu uletis klizecim sa ledja i nista nema prekrsaja, eventualno zuti karton, na jednoj utakmici sam 3 igraca protivnicka sjebo klizecim sa dve noge s ledja ili bocno i dobio sam 2 zuta, a ove su izneli sa terena povredjene :) a i sudija ako bude prekrsaj i nastavi se igra jer imaju prednost, posle toga ne dobijas zuti, dakle mozes bombom da ga ubijes i nista...smejurija od igrice :)
Po meni,gameplay su dosta popravili,jedino da jos srede golmane.I sto rece gare,sudjenje je lose.Meni je ovo bolje nego 14 i 15.Tako da cu definitivno ove godine da igram i pes uz fifu.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.