Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Kako i gde da skinem igricu Despicable Me, za decu
STRANA 1 OD 1
arogan Kako i gde da skinem igricu Despicable Me, za decu 25.08.2015. 00:18 T61956

status: user
broj poruka: 535
Deca hoće na Laptopu (Win 8.1) ili na računaru (Win 7, SP1) da igraju igricu `Despicable Me`.
To je za android telefone besplatna igrica i lako se skida preko Google Play prodavnice, ali na telefonima je mali ekran ..., volele bi da bude na računaru ili laptopu.
Instalacija na Windows, to je već nešto drugo. Windows 8.1 me baca na Microsoft store, ali pošto je narodna verzija (kao i 7-ca), ne može ...
Kada na 7-ci i 8-ci pokušam skidanje preko utorenta, blokira na 0,00%.
Kada google pretragom tražim instalaciju ove igrice za Windows ili me baca na Microsoft store, ili na sumnjivee sajtove gde treba da dopustim instalaciju EXE fajla od 800 kB što mi je jako sumnjivo.

Dakle pomoć: Kako i odakle na narodnom Windows-u (8.1 ili 7.1 SP1) da instaliram igricu `Despicable Me`.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peki22 Re... 25.08.2015. 00:34 #601549

broj poruka: 2936
Na lapu 8.1 idi Metro-Store-Games-TopFree Apps videces igru,instaliraj i pusti decu da uzivaju.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

acayo re 25.08.2015. 00:47 #601550

broj poruka: 851
Probaj BlueStacks
http://www.bluestacks.com/

arogan Re: peki22 25.08.2015. 06:05 #601558

broj poruka: 535
To sam na kraju i uradio, samo što sam morao da kreiram Microsoft-ov Account (na narodnoj verzji, što sam hteo da izbegnem, ali sve je prošlo ebz problema). Verovatno će hteti još takvih igrica pa možda i nije loše imati Account, dokle god to Micrrosoft pušta.
Hvala,
pozdrav.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs