Ljudi ono vise nije fudbal!!!! Pa ono je ocaj sta su uradili sa igricom?! Kretanje kao u fifi, likovi kao da su crtani, nimalo nisu blizu ralnog izgleda!!!
Lično mislim da je ovo najbolji PES do sada. Malo je previše brz za moj ukus, ali kad ćemo već tako, igrači Milana (Kaka, Pirlo) su protiv Šahtjora od svog gola do protivničkog napravili akciju ZA SEDAM SEKUNDI (merio). Jedino što me UŽASNO nervira što mora svaki put da se učitavaju komande i editi. Inače je bogohuljenje PES porediti sa Fifom, jer od onog đubreta ne postoji gori fudbal. A što se tiče likova, naravno da su crtani, ne znam kakvi drugačiji mogu da budu?? A ko to nije blizu realnog izgleda?? Kad igram, recimo, Barselona - Milan, skoro iz aviona mogu da prepoznam koji je koji igrač. To što Zvezdini igrači ili naša reprezentacija ne liči na sebe...pa tako je svuda, kao da u Fifi možeš da razlikuješ naše igrače...kojih, kako mi se čini i nema u smislu reprezentacije. Takođe mnogo zavisi i od konfiguracije...kad namestiš na max podešavanja izgleda FANTASTIÃNO!!! Npr. Ronaldinjo liči na sebe (nije baš kompliment) dok je u PES 6 ličio na Kvazimoda. Eto, ja se samo ne slažem sa tobom. Pozdrav.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Lično mislim da je ovo najbolji PES do sada. Malo je previše brz za moj ukus, ali kad ćemo već tako, igrači Milana (Kaka, Pirlo) su protiv Šahtjora od svog gola do protivničkog napravili akciju ZA SEDAM SEKUNDI (merio). Jedino što me UŽASNO nervira što mora svaki put da se učitavaju komande i editi. Inače je bogohuljenje PES porediti sa Fifom, jer od onog đubreta ne postoji gori fudbal. A što se tiče likova, naravno da su crtani, ne znam kakvi drugačiji mogu da budu?? A ko to nije blizu realnog izgleda?? Kad igram, recimo, Barselona - Milan, skoro iz aviona mogu da prepoznam koji je koji igrač. To što Zvezdini igrači ili naša reprezentacija ne liči na sebe...pa tako je svuda, kao da u Fifi možeš da razlikuješ naše igrače...kojih, kako mi se čini i nema u smislu reprezentacije. Takođe mnogo zavisi i od konfiguracije...kad namestiš na max podešavanja izgleda FANTASTIÃNO!!! Npr. Ronaldinjo liči na sebe (nije baš kompliment) dok je u PES 6 ličio na Kvazimoda. Eto, ja se samo ne slažem sa tobom. Pozdrav.
Ok, cenim to ali grafika mi je na max. I ja idalje imam osecaj da je nekako, Kao da igram one decije igre poput Rayman ili kako vec... To mi se ne svidja. Pozdrav.
XAXAXAXAAA!!! Dyco zaboravio si da stavis smajlija na kraju recenice.Pomislice ljudi da si ozbiljan.Evo stavicu ja. Sramota je porediti PES i FIFU jednostavno FIFA kasni citavu deceniju za PESom,pa prvi WE koji je izasao pre 8 godina je imao bolji game play nego bilo koja FIFA do sad.
DaSickSystem
:: Totalno se slazem...znaci igica mi se uopste ne svidja..Po meni FIFA 08 je bolji izbor,jedino ako izbace neki patch za PES koj ce da popravi sve...
DaSickSyst, ubo si suštinu! Game Play je ono što izdvaja PES za tri generacije iznad od svih ostalih fudbala a ne samo od FIFE. Igram ovaj fudbal od samog njegovog nastanka i ne samo da je WE od pre 8 godina bolji od svih FIFA nego i njegova preteča i prvi fudbal iz tog serijala GOAL STORM iz 1995. Iskusniji ga se sigurno sećaju, kasnije je to bio ISS PRO po kojem i današnji PES nosi ime a izlazio je paralelno sa WE izdanjima pa je kasnije promenio ime u PES. E, po meni i taj sad već kultni GOAL STORM iz 1995. ima bolji Game Play od poslednje FIFE. A što se tiče grafike u PES 2008, nije mi jasno šta je tu loše, pa za celu generaciju je ispred svih prethodnih PES izdanja, na Replay-u sam zoomirao facu Riberija i smrzo sam se kad sam video i ožiljak. Drugo, konačno i Antialiasing pije vodu u PES-u, trava više nije samo ravna zelena ploča već ima i reljef, publika, focus bloor na replay-u, pokretanje mreže pri pogotku i još gomila detalja kojih sad ne mogu da se setim. Jednom rečju grafika je mnogo bolja u svakom pogledu iako mi je to najmanje bitna stavka kod PES-a. Jedno je sigurno a to je da PES-u ni jedan fudbal još dugo neće ni prismrdeti. Živi bili!!! Pozdrav!
Ne,pogresno ste me protumacili...Ja volim PES i po meni je ovaj 08 nekako losiji od proslog,ne znam zasto..ali imam taj osecaj..kao da mi je nekako sav nedovrsen..Mozda kad izadju patchevi promenim misljenje..Ono sto mi se svidja je da je brzi,ali su ga po mom ukusu ipak previse ubrzali....al ajde i to je bolje nego da se vuku ko kornjace u predhodnim serijalima...Kada bi FIFA imala gameplay kao PES to bi bilo odlicno,ali nesto tako ne postoji..tako da cu da cekam patch koj ce mi nadam se promeniti misljenje o PES-u na bolje...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.