Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COH Opposing Fronts problem
STRANA 1 OD 1
filni COH Opposing Fronts problem 25.10.2007. 19:57 T6176

status: user
broj poruka: 1216

Evo prvog problema u igri! MNOGI ga imaju i u drugim zemaljama....A Greshka koju izbaci u igri je FATAL SCAR ERROR ! Ja trenutno igram s`Nemcima i to se deshava na pocetku neke misije kada je ucita i treba da prikaze sliku...A drugi imaju problema u sred igre u drugoj kampanji ...samo izbaci FATAL SCAR ERROR ... ima li neko josh slican problema i da li zna reshenje za to..Imam sve patch-eve kao i svi ljudi..Al niko josh nije reshio to.....Izgleda da su BASH zabrljali ovu igru
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep RE 25.10.2007. 21:32 #31228

status: user
broj poruka: 537
Ne znam šta bi to moglo da bude ali ja sam prošao kampanju sa svabovima bez ikakvih problema. Inace nemam ni jedan patch instaliran samo gola instalacija. Mozda je do hardvera...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs