Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
online igre nqa facebook-u
STRANA 1 OD 1
tartek online igre nqa facebook-u 19.07.2015. 11:42 T61733

status: user
broj poruka: 227
kao sto naslov kaze igram Balistic i ima jos more solid igara fps na fazon kanter strikea,e sad skontao sam da noobovi skoro svi ma 98% koriste wall hack aim botove i slicna sranja,nije moguce da bude skor 8-1 za protivnika ,ja nisam toliko los,kako moze dase blokira cheat i hack,secam se na alteiwnet-u mw2 online uz pomoc wegame ili frapsa snima se sumnjiv replay pa se salje na razmatrannje da oni procene jel neko hakovao TJ chet-ovao,da ne duzim jel mogu da se odbranim nekako i kako? ili ako ne mozes protiv njih pridruzi im se TJ da i ja sinem wall hack pa da budemo jednaki??!!:(((((((((Vec kad sam poceo jel znate mozda jel postoji jos uvek MW2 online neki krekovani server ili je counter jedina opcija?
hvala vam unapred
Thailand,fighting the last boss

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 19.07.2015. 12:17 #599317

broj poruka: 12794
Borba sa vetrenjačama, takvih ima na hiljade...

Ja sam prijavljivao cheatere u Battlefieldu 4 i posle nekog vremena sam odustao, nemam živaca za takve stvari...

pajsgudgud Zašto one bi moglo 8-1 19.07.2015. 12:40 #599318

broj poruka: 3740
ja povremeno igram CS, nisam loš...zavisno od servera ljudi su različito iskusni. Ja sam imao skor 22-3, pa nemam hak. Većina servera je zaštićena (pričam o CS serverima), jer ko dopusti wh vrlo brzo izgubi igrače.

Primer bio jedan server...tamo su me satirali...ali momci znaju da igraju i vidi se da su pro. Ako izvuče treću pociviju na tabeli sa odnosom 1:1 ja presrecan.

Posle odem na neki levi server prosek po rundi petorica...
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs