Gwent karte - witcher 3, ko hoce da stampa i igra uzivo.
STRANA 1 OD 2
Dexter013
Gwent karte - witcher 3, ko hoce da stampa i igra uzivo.
13.07.2015. 18:45
T61681
status: user broj poruka: 17093
Ovo je ceo komplet, dakle sve frakcije, univerzalne vremenske speciajne karte itd. Ja i zena smo se jezivo naprzili tako je moralo do ovoga da dodje, stampanje i igranje uzivo :) Na netu nisam nasao nista lepo i kompletno, ili los kvalitert ili neke galerije itd.
Ovo izadje oko 35/40e u stampariji+plastificiranje (u Pancevu) da li ce vas i koliko drati u bg-u ne znam. Sve karte su solo individualni fajlovi (jpg) lepog kvaliteta, ja ih licno pravio. Ako nekome bude koristilo i imao je ideju da igra uzivo evo resenja.
Iskoristicu ovu temu da izreklamiram druga zato sto je srodna tema :)
Klub drustvenih igara d20. Igranje svakakvih drustvenih neelektronskih igara poput table games, trade card games i sl uz naravno posluzenje picem. Posto znam da u klubu ima dobar broj igraca witchera, verujem da ces naci saigraca za Gwent.
Pancevo, ulica Jovan Jovanovic Zmaj preko puta vrtica Lasta. 18:00-01:00 svakog dana.
Karte ce sve ukupno 4 spila/frakcije + univerzalne + special i vmenske (226) sa stampom i slanjem na kucnu adresu da me izadju oko 3500 din.
Bice izradjene od klasicnog kartona za karte + plastificirane + pozadina/sara po izboru, velicina je malo veca nego klasicne karte jer su gwen karte malo duguljaste.
Kad budu stigle snimicu video i okaciti na youtube da se vide kako uzivo izgledaju.
Kao sto sam i obecao stigle slike. Kvalitet fotografija i nije neki znam ali ok da se vidi generalno na sta lici. Odrala me Dunja par partija posteno, daleko drugacije iskustvo nego kad se igra vs kompjutra. Kvalitet karata je extra, cvrtste plastificirane. Zlatan ram oko svake sam namerno ostavljao kada sam pravio screenshotove, bolje nego prazno belo.
Hearthstone is soo last month game. Bez zezanja, turnir za HS je bio proslog meseca, sad ide Gwent i ne znam sta je sledece, mislim opet Naseljenici ostrva Katan posto su se ljudi popalili.
Srki pa je l` rokas HS? Ludi Darcilo je tu, rolamo svaki dan.. Nzm sta Dex ceka, sto ne krene..
:: The Witcher 3 Wild Hunt : Game of the year, RPG of the yea :: CD Projekt RED: Developer of the year :: :D :: :: :: CPU : Intel i5 3570K + Noctua NH-D1 :: MB : Asus Maximus V Gen :: RAM : Patriot IEM 8GB @ 1600 MH :: PSU/CASE : CM M2 Silent Pro 620W + CM Storm Enforce :: HDD/SDD : WD Caviar Blue 640GB + Intel 520 Series 120 G :: GPU : Gigabyte GTX980Ti G1 Gaming (up from GTX 970 G1 ::
Imas neke greske, nije minimum 20 nego 22 karte sa brojem. Takodje, rukovanje simbol ne mnozi nego se svima dize za vrednost osnove.
Bacio sam ja Duletu za turnir malo detaljnija pravila sa raznim scenarijima: ovde: https://www.dropbox.com/s/wd13ol7z0gir0vq/Gwent.pdf?dl=0
@Zulu
Heartstone je ok igra, imas jedan red koji se bije medjusobno i drugi red/heroj.
Gwent ima 3 reda , 3 runde i poprilicno je komplikovanija igra a meni licno zanimljivija od heartstone-a (ponovo kazem da ne tvrdim da je heart stone losa igra, samo da mi je taj princip manje zanimljiviji od gwenta)
Jao, sto `osisana` latinica? Sto toliko rasireno na 34 strane?
Ovu gresku sad vidim da pise 20 umesto 22.
Hajde da pricamo o simbolu za rukovanje.
`Руковање – број поена колико овај војник доноси се множи са оним бројем колико је истоимених војника у истом реду.`
`UDRUZIVANJE Ako karta ima ovaj symbol i jedina je sa ovim simbolom na tabli trenutno, nista se ne desava. Ali ako igrac baci jos jednu is njene grupe sa ovim simbolom, obe karte se uvecavaju za osnovnu vrednost, ako baci i trecu sve tri se opet uvecavaju za osnovnu vrednost. PRIMER 1: na tablu je bacena karta sa ovim simblom vrednosti 3, nista se dodatno ne desava, PRIMER 2: igrac baca jos jednu kartu iz njene grupe sa ovim simbolom, sad kada ih ima dve, udruzuju se, I uvecavaju za osnovnu vednost 3, sada obe karte imaju vrednost 6, dakle ukupno 12. PRIMER 3: Ako se doda I treca karta sa ovim simbolom iz iste grupe, sve tri karte postaju sada 9 jer se jos jednom uvecavaju za osnovnu vrednost 3, a sada ukupno imaju vrednost 27. PRIMER 4: Ove karte se mogu duplirati sa Comanders horn-om. PRIMER 5: U slucaju da su sve ove karte u ledu jedna sama karta je 1, dve takve karte postaju dve dvojke, tri takve karte postaju 3 trojke, I recimo nakon dupliranja sve karte postaju 6, ukupno 18.`
Ako baci jednu kartu sa tim simbolom, ona se mnozi sa onoliko istoimenih karata u redu, znaci samo jedna karta znaci vrednost ostaje ista. Ako se doda jos jedna karta, tj ima ih dve, znaci racuna se da je vrednost karte dva puta onu vrednost koja na nju pise. Za tri, tri puta veca vrednost i dalje.
Matematicka forumula:
Realna vrednost vojnika = Vrednost vojnika x broj karata sa imenom tog vojnika
I onda kad imas realnu vrednost vojnika onda mozes da dodajes ili oduzimas po osnovu ostalih bonusa.
Bencic se ne bi slozio sa tobom.. :D Gwent je smesan, skapirao sam ga posle 2 partije u igri, i non stop pobedjivao bez problema sa jednom te istom taktikom..
HS je totalno drugacije iskustvo..
Srki, igras i skupis nove karte, prosto.. ili kupis.. :D
Botovi ili ne, taktika je ista.. :P Ma ajde bre, imas 4 deka i opste poznate karte i koja tu taktika postoji. Nisam igrao preterano jer mi nije privukla toliko paznju, ali secam se da sam napravio dek sa jakim kartama i bilo je prelako..
Naravno da se slazem da je uzivo sa nekim totalno drugacije iskustvo, ali sumnjam da treba neka posebna taktika i preznojavanje.
HS je daleko tezi, malo skilla treba i malo vise srece i to je to.. Bar u constructedu, arena je vec malo drugacija stvar.
Jebo vas turnir, da sam blize pa da dodjem da se sprdamo, ovako Bencic ce da dodje i za mene.. :P
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.