Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD 4
STRANA 1 OD 1
nbot COD 4 25.10.2007. 11:57 T6163

status: user
broj poruka: 192
Da li neko moze da mi kaze zasto u Call of Duty 4 demo-u ne mogu da Model i Water Details podesim na High imam samo opciju Medium.Teksture,AA i ostalo sam nagario do max,i igra ide savrseno.Nije da igra ovako izgleda lose(daleko od toga) vec me prosto zanima je li demo prosto takav ili je do driver-a ili....

e2160 (OC na 2.7)
2 GB Transcned
Gainward 8800 GTS 320...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Ne brini se 25.10.2007. 12:16 #31192

broj poruka: 1260
U finalnoj verziji će sve biti dostupno, nije to prvi demo koji je namerno tako uradjen. Mada u nekim igrama nemaju sve opcije ista podešavanja, na primer u C&C neke stavke imaju Ultra podešavanja dok je za ostale High najveća vrednost. Mislim da ni GRAW neda teksture preko Medium koliko se sećam. Ko zna, videćemo!
2m4Y re 25.10.2007. 16:11 #31205

broj poruka: 2352
...mozda hoce biti sve dostupno, a mozda i nece! Pitate se zasto, ...pa cini mi se da su developeri igara u poslednje vreme malo promenili neke stvari, neke igre jednostavno ne dozvoljavaju odredjena podesavanja na odredjenom hardware-u! ...pa zar i nije to pravilno, mislim ne kazem da mozda tvoja masina ne bi mogla da potera to na vecim podesavanjima, ali sto bi kad je na tim savrsena grafika.

Uostalom, mozda i gresim, ali videcemo...

...a sto se tice vode, cini mi se da CoD engine ne podrzava refleksije i slicno, ...ili je to bilo u CoD2?!?

Pozdrav...

update:

AMD Athlon 64 4000+ X2 @ 2.4GHz
2x 1GB PQi DDR2 800MHz
Asus 8800GTS 320MB @ 650/2000MHz
Asus nForce 570Ultra SLi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs