Ekstra ekstra ,konacno ubisoft izbacuje,nesto dobro kao i pre samo da ne izmisle nku novu `zvakicu ` za krek pa da bude gotovo nemoguce da se krekuje,opasni su to ludaci ,a igra ce biti vrh Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Ma po meni ovo ce definitivno da bude interesantno za djuskanje. Uz prosli deo, Future Soldier, sam se poprilicno zabavio, presao igru u dahu, tako da ovo mi deluje jos bolje, veca mapa, vise mogucnosti i po svemu sudeci interesantna prica, jedva cekam. :D
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.