:: Ja jos nisam igrao ni jedan deo, tako da mi ovo ne deluje nista posebno. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Jedino sto si propustio je prvi i drugi deo a to mozes sa steama da regulises :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ja jos nisam igrao ni jedan deo, tako da mi ovo ne deluje nista posebno. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
bolje napisite iskustva, sta je + sta - sta bi trebalo da dorade, sta se ocekuje, recimo meni se svidja sto su doradili animacije, kretanje, grafika mi uopste nebitna za ovu igru...
@Dex mislio je(mada bez potrebe) posto se zna za tebe da si sa devojkom da onda niko drugi nema i da niko nista ne radi, a ne razmislja glavom da ovi koji igraju igre moraju da rade nesto bilo sta da bi zaradili za PC ili bilo sta...
@Operator to ko sta radi privatno je totalno nebitno, recimo ja ono sto zaradim sicu neku, stekam pa kupim JEDNOM neki bolji HW pa ne kupujem godinu dve nista, na pr ne kupujem nove stvari svake nedelje nego samo kad zatreba, a to dal neko ima devojku i sta radi isto je nebitno nema sta da te to zanima nije tema KO OVDE IMA DEVOJKU!!
I treba sa bude napredak, koliko se cekalo na igru. :) Grafika izgleda fino, nije neki extremni napredak, ali dovoljno da igra izgleda osetno lepse. Mada, meni je sam taj retro-SF stil do jaja. Takodje, deluje mi da nece biti nekog downgrade-a grafike pre izbacivanja igre, sto danas postaje trend. bice ovo fina zanimacija kada se pojavi. Kao i svi ostali moderni delovi do sada. Fallout 1 i 2 su naravno kultne igre, i ne poredim ih sa nastavcima, nastavci su mi kao igre za sebe bile odlicne.
Pa jos dlc-ovi... Milina :) Inace, nikako nisam fan dlc-ova, ali new vegas je imao zaista dobre i velike dlc-ove vredne svakog minuta ulozene u iste. Trojka takodje, doduse, po mom misljenju malo losije. Verujem i da ce cetvorka biti dobra sto se tice dlc-ova.
Stiso si se za 4 eura ako je i toliko ? :D Sala na stranu ako nisi zagrizen (kao ja ) onda nadji nekog pirata stim sto na Steamu sve radi a pirati oce malo da zezaju ipak je igra stara podosta samo zbog toga sam reko Steam .)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Samo sam hteo da se nasalim sa Garetom, odigracu sve sto ima, imao sam u planu. Deki, kakav bre Steam, samo free download imam na umu. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
:: Fallout 4 itself launches on November 10 :: :: Tako se to radi. Bez velikog hajpa i najava, samo:`igra izlazi za par meseci`. Kratko ali jebitacno :: :: Nadam se da ce ispostovati obecanje.
Jedino su Witcher i GTA odlagani koliko znam u zadnje vreme, za GTA ne znam ali za Witcher 3 znam da je bilo dodatno poliranje animacija, a Fallout nikada nije akcenat stavljao na animacije...
:: nicega vise, ali Bethesda je ozbiljan igrac, verujem da ce 10 novembar ostati :: :: Takodje, ako ove godine izbace Fallout, mozda sledece ima nade za Elder Scrolls?
s obzirom da igra nije fast passing igra, ne verujem da ce biti problema na 30fps ako je lepo optimizovana, ali bice mozda kasnije neki patch gde ce moci 60fps...grafika uopste mi nije bila toliko bitna samo malo animacije i kretanje da srede, mada kao sto rekog izgleda da su to i uradili i to je to
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.