da je ovo verno originalnoj igri, ali meni se uopste ne svidja. Moze da bude zanimljivo samo napaljenim klincima. Trojka je bila fenomenalna, ona horor atmosfera je bila nesto posebno.
Slažem se,kad se setim kako sam bio konstantno napet tokom igranja trojke i ono stalno prebacivanje na baterijsku lampu.
Black Wolf
:: da je ovo verno originalnoj igri, ali meni se uopste ne svidja. Moze da bude zanimljivo samo napaljenim klincima. :: Trojka je bila fenomenalna, ona horor atmosfera je bila nesto posebno :: ::
Prosto receno, 8bitna grafika bila je zivopisnija jer je terala na razmisljanje kakva je to krv po zidu i kako je lesina bila rasturena. A ne sad ovakva grafika kao da je sve sterilisano.
Deluje mi kako Sirijus Sem 3 na Marsu (totalno neprivlačnom okruženju u odnosu na Egipat). Klasinčna napucačina, bez ikakve potrebe za taktiziranjem i upotrebom mozga.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Serius+Quake, ali manje zabavno od jednog ili drugog.
:: Deluje mi kako Sirijus Sem 3 na Marsu (totalno neprivlačnom okruženju u odnosu na Egipat). Klasinčna napucačina, bez ikakve potrebe za taktiziranjem i upotrebom mozga :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
:: Deluje mi kako Sirijus Sem 3 na Marsu (totalno neprivlačnom okruženju u odnosu na Egipat). Klasinčna napucačina, bez ikakve potrebe za taktiziranjem i upotrebom mozga :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
Ovo treba da bude klasicna fps pucacina, ne znam sta ljudi ocekuju od doom igre.
Meni deluje super, bice ovo bas dobra fps razbibriga, svakako je treba odigrati. Vidi se da su graficki dosta odmakli i to je stvarno super, mada su texture malo uniformne, al aj sad nema veze.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Odlično,maestralno. A je li ko u skorije vrijeme igrao Terry is Big (igrica platformska iz 1986 godine)? Doom Naci averge ili nekog sl.naziva se igrao. Ovo je dosadno i sterilno. Možda previše očekujem od ovog žanra, ali mi se čini da se nije napredovalo u grafici skoro 9 godina. Osim količine poligona,ne vidim napredak u engine-u, kvaliteti doživljaja, kvaliteti muzičke podloge, a ni tematske podloge. Sve u svemu, samo nazadovanje i igranje na istoj podlozi za montažu. Manje prepravke i dobar marketing.Ništa više. Volio bih da pogriješim bar jednom. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Dobro je da nema onaj kretenski FOV, pa da krene naprad epilepsije (motion sickness). _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
I to je to. Mozda malo duze. Za odmaranje mozga i gledanje sarenila - savrseno. Ne mora da svaka igra bude remek delo naracije. Samo da gameplay bude dobar.:)
Vise se radujem dishonored dvojci, ali i Doom ce morati da se obrne.
Cenim da ce velicina biti oko 60 giga zbog megatekstura.
Meni se posle prvog gameplay-a, sa proslogodisnjeg E3 sajma, igra svidela na prvu loptu, ali sada kako sam pogledao malo vise materijala zadnjih dana, bogami odvraca me definitivno, previse nekako klizi, brzo, nerealno, skakutanje tamo vamo, u opste mi nekako ne lezi sada.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Meni isto deluje previse natrpano akcijom, bez da se oseti atmosfera horora. Za razliku od prvog DOOM naslova, gde je akcija i bila cilj, do trojke se doguralo i utvrdilo da su elementi horor sastavni deo fransize. Ili je `horor` kao horor pogresno definisan. Ne znam...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Videcemo tek kada igramo igru, a Serious Sam je totalno nesto drugo, nije za poredjenje ni po kom osnovu, ono je samo za praznjenje i ni za sta drugo, ovaj Doom deluje zaista dobro, trojka je bila vrh i igrao sam s uzivanjem.
Meni ovaj doom deluje kao vracanje korenima jer mi deluje da bas ima feel keca i dvojke ( koje inace upravo igram), i bas bi se dopada sto je igra brza i dinamicnija od trojke
A i ocekivalo se da ne lici na trojku jer se radi o reboot-u fransize. U svakom slucaju, jos par dana, pa cemo moci da procenimo kakva je igra :)
na kinguinu, cena je bila 30ak. Meni je super jer je skroz old school, nema regeneracije healtha, ume da bude teska i tako to.
Meni bas nije meh, mislim da ce potrajati dok cena bude ispod 10 :) No, koliko sam cuo koristi denuvo V2, tako da ima sanse da je uskoro srede. Ali htedoh da se pocastim :)
gledao sam gameplay, ono je original kopija Unreal Tournament, mislio sam da ce u kampanji manje biti run & gun ali jok, prolice se kroz nivoe, horror atmosfera je mehh obican, mislio sam da ce kampanja imati bolju horor atmosferu...
Dok ne probas na ultra violence nemoj da donosis sud
17.05.2016. 02:59
status: user broj poruka: 3007
Igra je cist gameplay. Doom i jeste run and gun. Bar su kec i dvojka bili. Nivoi su prilicno veliki a gameplay je mnogo bolji od prosecnog fps-a. Meni je kul to sto konstantno moras da se kreces. Akcija je stvarno napeta. I ima mnogo vertikalnosti u nivoima. Ne lici mi na unreal. Oruzja mogu da se upgrade-uju i svako oruzje ima 2 sekundarne funkcije i stvarno uticu na stil igre. Uspeo sam da igram neka 3 -4 sata za sada i nisam nasao nikakvu zamerku.
Bukvalno sam fasciniran koliko je sama gameplay mehanika dobra. Da su pokusali da se proseravaju sa nekom pricom, dobili bismo klon trojke. Ono malo prica sto se nalazi u igri je sasvim dovoljno da opravda pohod glavnog lika. Ima toliko igara koje pokusavaju i uspevaju da ispricaju sjajne emocionalne price. Doom nije takva igra, ti si doom guy i pokusavas da sprecis invaziju demona iz pakla, sta ce ti vise price od toga?:)
A da, glory kills mehanika i motorna testera bas dobro teraju igraca da se konstantno krece da bio dobio municiju\health i razbijaju monotoniju. Jednostavno ne mogu da opisem koliko to dobro izgleda i koliko je zanimljivo kada konstantno mislis par koraka unapred a oko tebe all hell breaks loose. Hocu reci jeste run and gun, ali bas dobarrun and gun. Gledanje gameplay-a ne docarava koliko je to zaista kvalitetno.
Ko je igrao doom 1 i 2 nostalgija ce da ga udari right in the feels.
Mp jos nisam probao kako treba, ni ne ocekujem previse od njega, ali ko zna, mozda me iznenadi, ono malo sto sam probao je bilo dosta standardno.
Snapmap deluje kul, sigurno ce biti zanimljivih mapa.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.