Treci deo je odlican, Vegas je ok, videcemo ovaj 4, bice mi drago da bude na nivou 3eg, oni DLC-evi su zanimljivi, jos nekoliko sati gameplay-a daju, hteo sam da kupim bundle sa svim ali nisam jos naisao(makar 3 i Vegas, predhodni sa kliktanjem me ne interesuju, nisam mogao da svarim igru tipa Wasteland i to ti je, monotono i text text text, preterase ga)
dal nema mpojma je nebitno, ja ne volim kliktalice, jedino sto volim sa kliktanjem su potezne strategije kao Civilization ili Medieval, ako se Fallout `3` posmatra kao bez da je nastavak(sto verovatno i nije) onda je dobra igra nije bas klasicna pucacina pogotovo na hard ili Hardcore, ali ja sam rekao da ne volim sa kliktanjem igre, nisam rekao da su losi 1 i 2, isto tako Fallout 3 je daleko da je losa igra ili sranje, onda je sranje i Skyrim :)
Po meni najbolji serijal, pored Gta i Half-life. Odigram i Elder Scrolls ali mi je postapokalipticna tema mnogo interesantnija. Drago mi je sto nije nastavljen Diablo fazon perspektive, takve igre ne mogu da igram nikad koliko god dobre bile.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.