Poštovane kolege, potrebna mi je mala pomoć. Gde je u Beogradu korektna ponuda fizičkih PC igara? (Ako se čudite mome nastranom hobiju, kupovini igara u fizičkoj formi, u pitanju je poklon.)
Konkretno, interesuju me igre iz serijala Witcher, za Trojku sam video da je ima skoro svuda za oko 5000, ali Dvojku nešto nisam našao (a mogla bi i onda da prođe, pogotovo što ne znam tačno kakva je konfiguracija na strani primaoca poklona). GameS navodi cenu od 2500, ali više nemaju ni jednu kopiju., a slično je i na drugim mestima koja sam izguglao.
...gde god da se nalazis, uvek mozes uzeti igre online (steam, origin, gog, g2a, g2play itd). Ali to nisu fizicke kopije, po meni bolje resenje kad nije :) ali opet... mozes mozda da pogledas na razmenaigara.com
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.