Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The Incredible Adventures of Van Helsing 3
STRANA 1 OD 1
JovanZ The Incredible Adventures of Van Helsing 3 23.05.2015. 05:56 T61329

status: user
broj poruka: 3007
Uzivao sam u prva dva dela, verujem da cu i u ovom. Svi koji zele da za zavrse trilogiju - pravac u prodavnice.

A da ne bih otvarao novu temu Carmageddon: Reincarnation je takodje izasao. I pravi je blast from the past, ali iskreno - moglo je to mnogo bolje. :/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
darcilo Re: The Incredible Adventures of Van Helsing 3 23.05.2015. 10:32 #594673

broj poruka: 689
Pazi, sto se tice Carmageddon-a, slazem se da je moglo bolje, ali ovo me bas vraca u `99, pikalo se tokom bombardovanja, pa mi je nekako draze sto je tako, onaj stari smek je sveprisutan! :D
tartek Re: The Incredible Adventures of Van Helsing 3 23.05.2015. 13:06 #594687

broj poruka: 227
Genre: Action, Adventure, Indie, RPG nesto poput wow-a i slicnih kao dota =uopste nisam za ovaj tip igara http://i750.photobucket.com/albums/xx149/IsensysMK/818cddcea829cd0521982a4c563152ef4d8f2407_zpsnlftmdry.jpg
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

:: Uzivao sam u prva dva dela, verujem da cu i u ovom. Svi koji zele da za zavrse trilogiju - pravac u prodavnice
::
:: A da ne bih otvarao novu temu Carmageddon: Reincarnation je takodje izasao. I pravi je blast from the past, ali iskreno - moglo je to mnogo bolje. :/
tartek Gameplay 23.05.2015. 14:22 #594691

broj poruka: 227
igre me dosta podseca na newerwinter koji sam igrao malo online,i jednostavno za takve igre sa dosta magije budzenja,koje vise uticu na igru nego sama vestina igraca sta znam,mozda pokusam pojavio se repack 4.8gb @ leader
da da gameplay https://www.youtube.com/watch?v=XRY6MkCA8CU
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

JovanZ re 23.05.2015. 15:34 #594695

broj poruka: 3007
Ni nalik wow-u i doti, makar meni. :)

Cist akcioni rpg. Sa `dusom`. Vidi se da je sve delove pravio tim ljudi koji stvarno voli svoj posao. Naravno o ukusima ne vreti raspravljati, ali po meni, ovaj serijal je rame uz rame sa titan questom, torchlightom, diablom.

Naravno, ako ne volis ovaj tip igara, ni ova nece da ti se svidi, tu nema diskusije, ali igra kao igra - stvarno je zabavna.

E sad, kao sto je slucaj sa vecinom malih developera, prva dva dela su bila sa relativno dosta bagova, ali igra je bila zakrpljena u roku od par dana, videcemo kako su ispolirali ovaj deo :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs