Prvobitno je planirana da izadje 12. Juna, medjutim, bilo je ocigledno da ce je odloziti, jer do danasnjeg dana nisu nista objavili sem par ss-a... Novi datum izlaska je 10. Jul.
Inace, u pitanju je je next-gen verzija, sa novim EGO engine-om... Pojavice se za PC, PS4 i Xbox One.
Sve je to lepo, ali pravim ljubiteljima F1 simulacija ce biti i dalje draze da voze rFactor i F1 modove, ako ovde samo grafika bude jos vise sljastila, a fizika, osecaj brzine i sve ostalo bude manje-vise kao u prethodnim verzijama.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.3
:: AAHHAHAaahahhaaaa oplako sam slušajući ovog na klipu. :D Disaster :: :: :: Po svemu sudeci jos jedna arkada i to bagovita... Drzimo se i dalje rFactora i drugih simulacija... : :: :: :: :: https://www.youtube.com/watch?v=taKlM_avX5Q&feature=youtu.b :: ::
Da budem iskren, i Prodžekt Kars je imao gomilu tripova. Većina je rešena tek skorašnjim 2.0 pečom, ali gluposti koje sam video u klipu, ipak nije bilo. Kog đavola su i izbacivali ovako nešto. Izgleda da ni Kodmasters nije više kao što je bio.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Iako je najstarija trkacka simulacija, meni je i dalje rFactor jedna od najboljih. Evo jednog kruga koji sam odvezao u Monacu sa modom iz 1992. godine, a snimao sa mobilnim telefonom i bas mi se dopalo kako je ispalo... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.