imam jedno kratko pitanjce, na koje bih voleo da dobijem opsiran odgovor. :D
Dakle, hteo bih sa drugom da igram nekog football managera (nebitno kojeg u smislu godine i tako toga), samo da je realan, tj da ne bude ovaj top eleven gde su izmisljeni igraci. Medjutim ne zivimo u istom gradu, i taj multiplayer bi morao da ide nekako preko neta.
Da li je neko ovako nesto vec radio, kojeg je managera igrao (slobodno moze i link nekog torrenta ili direct download-a) i koliko je problematicno to da se podesi?
Kontam da verovatno moze da se igra preko hamachija (a mozda i ne), kao sto sam igrao C&C Generals.
Ali da se ne cimam oko instalacije svega, mozda neko vec ima iskustva koja bi rado podelio sa mnom. :)
Ti uzmes Partizan, ja uzmem Bajern Minhen recimo. Ti pravi taktike, formacije, 3 izmene, markacije, sta god oces. Ja ne diram nista, sve na defaultu nek bude, cak i ako su polupovredjeni ili neraspolozeni nista se ne dira. Nagradno pitanje, od 10 utakmica 1vs1 koliko ces da puknes, evo odmah da ti kazem, svih 10. Sta tu imate da igrate?
Hvala na prvom iscrpnom odgovoru, zaista mi je pomogao. :D
Betmene, ja sam sa partizanom osvojio sve zivo, rokao sam bayern samo tako u trecoj cetvrtoj sezoni. Realno, to je realnost danasnjeg fudbala. No svakako, mi bi igrali iste lige. .)
A predvidljivost je ista i u svakoj single player igri. Svakako ces je obrnuti. :D
Ne kazem ja da je to sad nesto (manager), ali ume da zabavi u multiplayeru. :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.