GTA V je postavila graficke standarde druze videcemo ko ce imati muda za jace i bolje
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: ali brate grafika ko iz 2009 godine... :: GTAV ima bolju grafiku :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
U pitanju je ekspanzija, ali stand alone, znaci samostalna igra za koju nije potrebna prethodna da bi se igrala. Prica je presequel, prati radnju od ranije, odnosno pre prethodne igre.
Grafika jeste malo ono, bezveze za danasnje standarde, ali dobro rokacina za razbibrigu, i nije toliko lose. Uvek mogu da se ubace custome shader-i pa da se doda par efekata i grafika podigne na malo veci nivo.
@Dejzan GTA V mozda jeste jedna od boljih sa grafikom kada je taj zanr igara u pitanju(open world sa dosta objekata i velikom mapom), ali daleko da je postavila standarde, mislim daj molim te.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Ajde nadji mi jedan naslov koji moze da parira ? JEDAN jos kad vidim na 4K kako izgleda bukvalno ko da gledas film...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: U pitanju je ekspanzija, ali stand alone, znaci samostalna igra za koju nije potrebna prethodna da bi se igrala. Prica je presequel, prati radnju od ranije, odnosno pre prethodne igre :: :: Grafika jeste malo ono, bezveze za danasnje standarde, ali dobro rokacina za razbibrigu, i nije toliko lose. Uvek mogu da se ubace custome shader-i pa da se doda par efekata i grafika podigne na malo veci nivo :: :: @Dejza :: GTA V mozda jeste jedna od boljih sa grafikom kada je taj zanr igara u pitanju(open world sa dosta objekata i velikom mapom), ali daleko da je postavila standarde, mislim daj molim te :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Pazi ovako, aj da se ne prepucavamo, moj komentar ti je bio upucen samo zato sto si napisao da je igra graficki postavila standarde. Da se razumemo, igra zaista lepo izgleda, lepo su uklopili sve i nasetovali kako treba, ali vidis ako se malo dublje zagledas u recimo texture, pa i facijalne animacije itd.., jednostavno vidi se da ima bolje. Evo recimo pogledaj igru Metro, ili na primer Crysis 3 za koji imas na netu shotova u 4k kooiko zelis, pa kad vidis sve te detalje onda ce ti biti jasno zasto smatram da GTA V nije postavila standard sa grafickog aspekta.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Crysis ? Metro ? jel ti mene zavitlavas ? bajate igre pricamo o novim naslovima druze. Prepucavanja nema PRVO igra je open World ,detalji u gradu ,oko grada kola itd su uradjeni odlicno . Sve zavisi ko sta voli ali od novih naslova niko ne moze da prismrdi igri .Meto nasminkan i to jos stara igra kao i Crysis... Jesu lepe i to sve ali brate ovu lepotu i kvalitet ne mozes da sporis :D Po meni postavljeni su standardi sobzirom na velicinu igre i detalja e sad ako je tebi bolji Crysis koji traje 10 sati i igra koja u singl kampanji prelazi preko 80 sati plus multi misije itd... a da ne pricam o modovima koji ce doci Ukusi su razliciti ali realno Crysis ,Metro nemaju sta da traze ovde...
:: Pazi ovako, aj da se ne prepucavamo, moj komentar ti je bio upucen samo zato sto si napisao da je igra graficki postavila standarde :: Da se razumemo, igra zaista lepo izgleda, lepo su uklopili sve i nasetovali kako treba, ali vidis ako se malo dublje zagledas u recimo texture, pa i facijalne animacije itd.., jednostavno vidi se da ima bolje. :: Evo recimo pogledaj igru Metro, ili na primer Crysis 3 za koji imas na netu shotova u 4k kooiko zelis, pa kad vidis sve te detalje onda ce ti biti jasno zasto smatram da GTA V nije postavila standard sa grafickog aspekta :: :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Da je GTA V postavio neke graficke standarde,ali dobro :) Vidim prepucavanje je vec pocelo.I sve sto je gore vec receno je cist subjektivni utisak,zacinjeno agresivnoscu zbog postojanja suprotnog misljenja.
Inace Dejzane, cesto se u tvojim postovima moze videti da ne umes da budes objektivan vec onako impulsivno-subjektivno pises. A najbolje si to sada pokazao u tvom postu gde pominjes kampanju, a prvo smo pricu zapoceli o tehnickim detaljima. Ne znam da li si igrao i video uzivo RYSE Son Of Rome, e to je vec graficki skoro pa savrsenstvo, detalji, texture, facijalne animacije, sve je tip top, po meni licno mozda i nesto najbolje do sada sto sam video kada se govori o tehnickim detaljima jedne igre.
Aj da zavrsim ovu raspravu jer mi ne pada na pamet da gubim vreme sa tobom, niti zelim. Ako sam bas lepo uzivao u igri Watch Dogs, uopste, po svemu sudeci, ne vidim zasto necu i u GTA V, koji jos nisam poceo da igram, i to ne znaci da se meni ta igra ne svidja, vec naprotiv, siguran sam da cu uzivati u njoj, ali ako govorimo sa aspekta tehnickih detalja, tu je stvar vec drugacija.
Odjavljujem se.
Pozzz
Sa tehnicke/graficke strane savrsenstvo.Ni Tomb Raider(da onaj iz 2013)ne bih nimalo otpisao. Sto se GTA V tice,sta znam,sto se open world igara tice,verovatno tip top,ali u globalu daleko je to od neke revolucije,sto je i ok.Igra je odlicna,lepo izgleda i ne zahteva besnu masinu.
Druga je sad stvar sto mene GTA ne zanima,nimalo,kao igra,vise sam za RPG open world,ali opet ono malo sto sam odigrao,za one koji to vole,verujem da je savrsenstvno.Meni meh.
Ko mi kaze covek koji zivi za Crysis pa naravno da ti Ryse lepsi kad ga pravilia ista firma i posle pricamo o pristrasnosti... Watch dogs ima solidnu grafiku alili ni blizu GTA .Cekamo Batman i videti da li ce biti nekog pomaka u zatvorenom tipu igre....Uzged Ryse ti je promasaj godine nasminkano sranje od igrei to ne po meni nego po 90% ljudi
Svako ima svoje misljenje ali reci za GTA V da nije doneo vidni napredak u grafici je smesno...Naravno da ce mozda Witcher da bude bolji ili Batman ali sad trenutno niko ne moze sa GTA V :)
:: Inace Dejzane, cesto se u tvojim postovima moze videti da ne umes da budes objektivan vec onako impulsivno-subjektivno pises. A najbolje si to sada pokazao u tvom postu gde pominjes kampanju, a prvo smo pricu zapoceli o tehnickim detaljima :: Ne znam da li si igrao i video uzivo RYSE Son Of Rome, e to je vec graficki skoro pa savrsenstvo, detalji, texture, facijalne animacije, sve je tip top, po meni licno mozda i nesto najbolje do sada sto sam video kada se govori o tehnickim detaljima jedne igre :: :: Aj da zavrsim ovu raspravu jer mi ne pada na pamet da gubim vreme sa tobom, niti zelim :: Ako sam bas lepo uzivao u igri Watch Dogs, uopste, po svemu sudeci, ne vidim zasto necu i u GTA V, koji jos nisam poceo da igram, i to ne znaci da se meni ta igra ne svidja, vec naprotiv, siguran sam da cu uzivati u njoj, ali ako govorimo sa aspekta tehnickih detalja, tu je stvar vec drugacija :: :: Odjavljujem se :: :: Pozz :: :: AMD FX-8350 + Noctua NH-D1 :: MSI 990FXA-GD8 :: Kingston 16GB 1600MHz Hyper Gre :: MSI GTX780 Lightnin :: Dell U2412M + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium + Z-5500 :: ::
Koja paljevina ovaj Dejzan, pa to svet nije video. Ne moras da pokazujes kako svrsavas na gta v, to je toliko ocigledno. Uzgred mene nikad nije zanima to decje njesra od igre, niti pucacina tipa crysis, ali reci da jedan crysis nema sta da trazi pored gta po grafici, pa to samo lud covek moze.
gta v jeste doneo napredak, ali u odnosu na prosle delove, sto je i moralo da se desi.
pogledao malo neki video i slike u fullu za gta v, ma ovo je smesno, pa jedan BF 4 izgleda dosta ozbiljnije od ovoga. Ne mogu ni da pomislim da nekome moze da bude ovo interesantno, lik koji skace sa zgrade i puca iz bazuke, i to sve kao treba da je realno, o boze dragi. Da se ne uvrede oni koji uzivaju u igri, ali ovo je presmesno.
Pa to za tebe i jeste smesno ali to je tvoj gubitak .... kakav crni BF4 10 X manja igra od GTA V imas mape koje su velike da ali igra nije open world ... Lepo sedi na you tube i nadji klipove gde ljudi igraju u 4 K rezoluciji sa masinama koje su vrhunske...
Drugo niko ne pominje ovde cinjenicu da GTA V radi bolje nego ubogi BF4 10 X bolje prema tome aj na gledanje ....
:: pogledao malo neki video i slike u fullu za gta v, ma ovo je smesno, pa jedan BF 4 izgleda dosta ozbiljnije od ovoga. :: Ne mogu ni da pomislim da nekome moze da bude ovo interesantno, lik koji skace sa zgrade i puca iz bazuke, i to sve kao treba da je realno, o boze dragi :: Da se ne uvrede oni koji uzivaju u igri, ali ovo je presmesno :: ::
Mali, stvarno si me lepo nasmejao. Ja odoh na pivo, a ti uzivaj u tvom cyber svetu, Trevoru, Majklu..., 4K rezoluciji, i pivu koje ocigledno samo u igri smes da popijes(zato ovo i jeste do jaja igra za tebe).
:: Pa to za tebe i jeste smesno ali to je tvoj gubitak .... :: kakav crni BF4 10 X manja igra od GTA V imas mape koje su velike da ali igra nije open world .. :: Lepo sedi na you tube i nadji klipove gde ljudi igraju u 4 K rezoluciji sa masinama koje su vrhunske.. :: :: Drugo niko ne pominje ovde cinjenicu da GTA V radi bolje nego ubogi BF4 10 X bolje prema tome aj na gledanje ... :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: pogledao malo neki video i slike u fullu za gta v, ma ovo je smesno, pa jedan BF 4 izgleda dosta ozbiljnije od ovoga. :: :: Ne mogu ni da pomislim da nekome moze da bude ovo interesantno, lik koji skace sa zgrade i puca iz bazuke, i to sve kao treba da je realno, o boze dragi :: :: Da se ne uvrede oni koji uzivaju u igri, ali ovo je presmesno :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.