Instalirao sam halo 2 sa pach-om 0,2 za windows xp i kad hocu da pokrenem igru izbacuje mi gresku : `LIVE gaming on wimdows faild to initialize.This may be because another LIVE gaming on windows application (such as the halo 2 dedicated server ) is running on the same machine.Otherwise, reinstaling the game may fix this problem. ` Da li neko zna u cemu je problem? Poiskljucivao sam sve start up programe i nista. Cak sam reinstalirao windows i nista !!! Sa pach-om 0,3 nakon instalacije nece ni da krene da podize igru !!! Pomagajte !!! Hitmen mi u 8-9 nivou stalno crash-uje na desktop i ne mogu da nastavim sa igrom !!! Da li neko zna resenje za ovo ?
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
Ja sam imao isti problem. Kod mene je upalilo sledece, odigraj prethodni nivo od onog gde ti igra `puca`, kada ili bese 2 podnivoa?!.. uglavnom jedan podnivo pre nego sto tu puca igra zavrsis, snimis. Sacuvas snimljenu poziciju deinstaliras igu, instaliras ponovo i vratis snimljene pozicije.. Ucitas igru i trebalo bi da proradi ako ne iz prvog odnda najvise iz treceg... Ako to ne proradi onda ne znam sta je po sredi (cetvrtak?! :) ), ali znam da sam na taj nacin to resio kod mene.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.