Skoro sam nabavio video igru Spiderman Friend or Foe.Otkad je izasao Xmen legends od tad samo cekam da izadje nova igra na tu foru.Elem sve je to u redu,ali krenuo sam malo da igram,presao 2 nivo i na pola treceg izbaci me iz igrice na desktop.Vise puta se to desilo.Moze li neko da mi pomogne(Mozda je do cracka?)?
da je do crack-a a mozda je i cela igra zbudjana tek da moze da se instalira i pokrene eto ta dva nivoa.ja sam imao slicnih problem sa igrom test drive unlimited koji na kraju nisam resio.
Nisi jedini koji ima tu igru, pa bi mogao da pogledaš i po drugim forumima. Razlog je, najverovatnije, u lošem crack-u (ukoliko si ga skidao sam sa interneta), ali ako drugima radi, pre će biti da je problem u nečem drugom, pa bi trebao da uradiš sledeće: 1. Instaliraj najnoviju verziju directx 2. Instaliraj najnovije verzije drajvera za ploču i grafičku kartu 3. Reinstaliraj igru
Ako ovo ne pomogne, probaj sledeće:
1. Snimi savegame-ove (verovatno se nalaze negde u Documents And Settings) 2. Instaliraj igru kod nekog ortaka koji ima komp. 3. Ako i kod njega puca, onda je problem u crack-u 4. Sačekaš pač i sa gameburnworld.com ili gamecopyworld.com skineš cracked exe za pačovanu verziju.
Ako i to ne pomogne, uradiš sledeće (opciono):
1. Učiniš dobro delo i daš nekom vozaču DVD sa rečima da će ga zaštititi od radara. 2. Odeš na sajt proizvođača igre, nađeš kontakt stranu i sa nekoliko F reči opišeš proizvod. Jes` da su oni tu najmanje krivi, ali kome sasuti sav bes, kad nemaš pojma ko je crackovao igru, a ovdašnjim piratima se ne valja zamerati, jer im čak i nadimak pristaje... 3. Zaboraviš na Pitera Parkera i nađeš Gordon Freeman-a u svojoj drugoj epizodi i prepustiš se uživanju u rešetanju vanzemaljskih akrepa...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Nista ne brini, imao sam isti problem nije do tebe nego do loseg cracka..nasao sam na netu objasnjenje da su Reloded lose uradili crack ...nadji novu verziju i cepaj misko .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.