C&C Generals Zero Hour-GameRanger Veliki Fps u multiplayeru
STRANA 1 OD 1
djokosrb
C&C Generals Zero Hour-GameRanger Veliki Fps u multiplayeru
19.04.2015. 15:45
T61074
status: user broj poruka: 6875
Uzeli ortak i ja da odigramo malo,ono nostalgija i te fore,ali ne mozemo nikako.U single playeru igra radi na 30fps,ali zato multy preko gamerangera 600+++.I tu je problem sto je engine takav da skalira brzinu prema fps-u.I sa ovakvim fps-om sve leti,kursor preko mape,drvece okolo na mapi kao da je u centru uragana....
Probali da limitujemo u gamedat.ini sto sam nasao na netu,ali to ne pomaze,tamo je sve namesteno kako treba,ali u praksi ne radi.Probali i VSYNC i da ogranicavamo fps preko nvdia control panela i nvidia expirence ali ne radi. Jel igrao neko na gramrangeru i ima li predlog?
Re: C&C Generals Zero Hour-GameRanger Veliki Fps u multiplayeru
19.04.2015. 16:55
status: user broj poruka: 1088
Gledaj koliko mi je poznato da igra u Single player ako npr stavis vas dva protiv 6 botva mapa baguje. Imas mape na kojima to radi savrseno. Probajte da ne uzimte Twilight Flame baguje i kad igras sa dva plajera. Mi smo to igrali kod mene u igraonici jedno dobrih 6 godina i uvek je bio isti problem sa tim mapama. Probaj sa neta da skines neke mape ima dost anjih koje fino rade!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Uzeli ortak i ja da odigramo malo,ono nostalgija i te fore,ali ne mozemo nikako.U single playeru igra radi na 30fps,ali zato multy preko gamerangera 600+++.I tu je problem sto je engine takav da skalira brzinu prema fps-u.I sa ovakvim fps-om sve leti,kursor preko mape,drvece okolo na mapi kao da je u centru uragana... :: :: Probali da limitujemo u gamedat.ini sto sam nasao na netu,ali to ne pomaze,tamo je sve namesteno kako treba,ali u praksi ne radi.Probali i VSYNC i da ogranicavamo fps preko nvdia control panela i nvidia expirence ali ne radi :: Jel igrao neko na gramrangeru i ima li predlog :: :: :: :: Dete Partizana ::
Igrao sam prosle godine i to dosta preko gamerangera
19.04.2015. 19:19
status: user broj poruka: 911
Ali nikad nisam imao takav problem. Inače ovo što jamire kaže za bagovanje je istina, twilight flame je ocaj kada igras sa botom. Čudan je taj problem, nisam čak ni čuo da je neko imao sličnu stvar... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Re: Igrao sam prosle godine i to dosta preko gamerangera
19.04.2015. 19:29
status: user broj poruka: 1088
Ma garant mu ludi zbog nekih drivera za mouse....
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati
:: Ali nikad nisam imao takav problem :: Inače ovo što jamire kaže za bagovanje je istina, twilight flame je ocaj kada igras sa botom :: Čudan je taj problem, nisam čak ni čuo da je neko imao sličnu stvar.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.