Ne znam ali malo pre razmisljam ako bi ingame quality zaista bio ovakav i ne daj Boze da engine nije najsajniji i da igra nije ispeglana pa ovo ni tri Titan X nece terati na 60 fps.
Ja ovde vidim samo interaktivni filmic,kao i obicno od EA prodavaca magle.Mi smo ovde od gameplaya,videli jedno veliko NISTA. Plasim se samo da ne useru motku debelo,nesto tipa na bf 3 da nalepe SF teksture.Veliki minus je izostanak borbi u svemiru,ogroman minus,a tek smo na pocetku.
Biće ovakav gejmplej, ali kad dekintiraju i nVidija i Intel.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Dobro, jeste, deluje i jeste interactive trejler, ali mislim da cemo polako zakoraciti u taj buduci Next Games Generation gaming koji se najavljuje sa novim konzolama i novim Windowsom 10 i novim DX12. Trebace malo vremena, ali ce sigurno podici nivo gaminga, ali ce po svemu sudeci biti i vrlo skup sport, narocito ako hoces da izvuces neki maximum kvaliteta grafike i gameplay-a. Ne najavljuje se djabe neki novi Paskal sa dosta vecim performansama, znaju oni dobro koliko ce trebati graficke snage da to sve pokrene da izgleda kako treba.
Ovakvu grafiku nema sanse da vidimo skoro.Ovakva je prica bili i sa Watch Dogs i na kraju dobili patkicu. GTA V je postavila nove graficke standarde .
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.