Na androidu nisam probao ali na PC utisak je razocaravajuci iz samo jednog razloga. Dirali su gameplay. Samo prva kampanja postoji, ako upgradiras zgradu mozes da kupujes samo vojnike veceg ranga iz te kuce umesto oba ranga kao i ranije i primetna je razlika u broju i sansi Luck Effect-a u odnosu na regularni HoMM3.
Ovo sto su ostavili iste cinematic i sto ume video config da poprckuje to ne brojim za lose.
PS, rusi su jos davno napravili alatku koja omogucava rad Heroja na androidu. Nije HD ali na youtube izgleda da valja, naravno za praksu ne znam.
VCMI baguje ja Sam pokusavao da ga pokrenem jedno 10-tak dana I uvek je pucao , ovo sam tek danas stavio... Prva mana sto nisam video random mape... A tek opcije WOG-a story nema...
:: :: PS, rusi su jos davno napravili alatku koja omogucava rad Heroja na androidu. Nije HD ali na youtube izgleda da valja, naravno za praksu ne znam :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.