Zamolio bih clanove berze da ako im nije prob da mi pozajme svoj steam acc samo da preloadujem GTA na hdd ( imao sam problema sa steamom da mi je brisao fajlove ako nisu skinuti sa steam a tako da mi se ne isplati da skidam 65 GB 2 puta ). Ja sam preorderovao igru na G2A ali oni mi kljuc salju tek na dan izlaska igre : http://www.dodaj.rs/f/1T/oG/1ndzozMK/3/gta-v.png ( dokaz o kupovini GTA ). Znaci ako vam nije prob samo znaci da preloadujem GTA zato mi treba acc a ja cu vama dati pristup mom steam akauntu sa 58 igara kao dokaz da ne zelim da naudim nikome. Ako hocete posaljite mi mail na colak.aleksandar@gmail.com a ja cu vam dati pristup preko Teamviewera da vi ukucate podatke.
Unapred HVALA.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ajde ne lozi se, imas na torentu celu igru sa steama, isti paket fajlova, a sa druge strane, ako si je vec kupio, trebas da dobijes key koji ubacis u steam, i samim tim mozes da je skines i cekas 14-ti kao svi ostali.
Te fore zajebi, ne odlucuje G2A kada ces da je igras a kada ne.
Evo dokaz da sam kupio igru: http://www.dodaj.rs/f/27/bL/1oPeljoZ/preorder.jpg i dokaz da sam zvao suport: http://www.dodaj.rs/f/2E/CA/1oYfb4Ur/suport-chat.jpg Ako i dalje mislite da zelim nesto da ukradem recite odmah i ja brisem temu. ( samo ovo od kolega forumasa sa berze nisam ocekivao ) A ako vas ne mrzi kontaktirajte vi suport i na prvoj slici imate order broj pa samo proverite dal imaju kljuceve ili ne da nebude da je nesto lazirano ili odradjeno u photoshop u. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
I da je sve ovo tacno, i ako ti posalju dan, dva pre, ne znam sta si se unervozio, stavi da se skine i bices ready za 14-ti, cak i ako zakasnis koji sat, neces da crknes. Plus download preko steam-a ce ti ici na max, i lagano.
Unervozio sam se jer me neko smatra lopovom i kretenom sto trazim pomoc na sajtu gde su odabrani ljudi aktivni koji hoce da pomognu. A sto se same igre tice ja tih 65 giga imam da skidam min 2 dana a kljuc mi stize na dan izlaska tako da bih hteo da ne gubim ni dan kad sam vec platio za preorder hocu da imam sve sto imaju i drugi koji su preorderovali i mislim da je to korektno a ne vi mozete vi ne. ( obrati paznju na datum u prvoj slici i videces da je uzeta igra cak u decembru prosle god )
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
brzina mi je pisljivik 8 Mb/s a evo i razlog zasto je ta cudna brzina. U zgradi u kojoj zivi je stara instalacija i ako stave bilo sta iznad te brzine non stop puca net i IPTV a moji matori ako im stucne tv to je bolje da bezis u herosimu na dan bombardovanja iste a papani iz telekoma nece da mi dovedu novu paricu jer navodno nema potrebe. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Pa ti ces imati sve, ali to sto neces upailiti igru na datum izlaska nije nista izgubljeno. Preorder se nije odnosio da ces igrati igru ranije nego ostali, nego svi dobijaju u isto vreme. Da si je uzeo na steamu, igrao bi je, ovako za 15e cekaj jos dva dana.
Kreiraj novi steam nalog samo za gta recimo, pa ga skini. To mozes sa svojim novim nalogom isto kao i sa necijim tudjim, ne? Svejedno, cemu zurba za dan dva, sto takva panika?
Inace tebe ko ne zna licno, dzaba sve ostalo, nece ti niko 100% dati jer te ne poznaje, nemoj da se ljutis zbog toga.
Ne smatra te niko lopovom, barem ja ne ali opet treba neko svoj lični account da ti da tek tako što ja barem ne bih nikako radio i to samo zbog jednog downloada?
Ne može da skine sa novim nalogom kad mu treba igra na novom nalogu...
:: Kreiraj novi steam nalog samo za gta recimo, pa ga skini. :: To mozes sa svojim novim nalogom isto kao i sa necijim tudjim, ne :: Svejedno, cemu zurba za dan dva, sto takva panika :: :: Inace tebe ko ne zna licno, dzaba sve ostalo, nece ti niko 100% dati jer te ne poznaje, :: nemoj da se ljutis zbog toga :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Cekaj bre, pa ja sam mu samo lepo rekao da ima i drugih opcija jer je normalno da neko nece da mu da svoj acc. I takodje da za to sto je hteo da ustedi sada mora da ceka jos malo, kao da ce za dan ili dva da poludi, osim ako nije neki tezak zaludjenik za GTA pa mora da bude prvi koji ga je upalio, daj zajebi..
Namera nije bila da uvredim, samo sam iskren. Djoka ti ako ga znas, daj mu account, i gotova prica.
Ono sto je bitno je da si se ti istripovao da treba da se pravdas :)
10.04.2015. 21:20
status: user broj poruka: 6875
Nisam uzeo ja GTA,nisam nikada nesto igrao GTA igre,eto recimo nijedan nisam odigrao do kraja.Peticu cu mozda da probam,ali lecenu.Moj novac ide na druge zanrove,hack & slash rpg pre svega.
Pa sta se pravdam, boli me tuki, nego me ti napadas kao da sam bio los prema coveku, a nisam. Ti si se nesto utripovao, jer moji prethodni postovi upuceni tebi su bili u fazonu sale, ali tvoji meni ocigledno nisu. U svakom slucaju kako god. Ako branis ortaka ok, ali nije moja stvar sto istina boli, nego neka se opusti i iskulira par dana i eto ga GTA V! :D
Pozz Kolega. Videh da si uzeo GTA na Steam u pa bi te zamolio ( ako nije problem ) da mi pozajnis acc samo da skinem igru direk sa steam-a. Ja sam preorderovao na G2A ali mi oni kljuc daju na dan izlaska igre pa ako ti nije prob znaci samo da skinem igru bio bih ti duzan samo tako. Evo potvrda da sam narucio igru i da cekam kljuc: http://www.dodaj.rs/f/1T/oG/1ndzozMK/2/gta-v.png Naravno nemoras mi slati podatke preko mail a nego me dodaj na Skype ( aleksandar_colak ) pa cu ti dati preko Team Viewer a da sam uneses podatke a dok budem skidao igru mogu ja tebi da dam moj acc da se poigras ( imam 58 orginala ). Unapred Hvala i nadam se da ce mo se cuti uskoro.
Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze.
Toliko sam bio zatecen tvojim zahtevom da ti nisam ni odgovorio. Majci rodjenoj ne bi dao stim nalog, a ne nekom tamo nepoznatom na nekom tamo forumu....
Evo ovako ja nisam kupio GTA -a preko Stem-a ovako sam uradio skinuo sam GTA V preko torenta brzo 60 GB i onda pokrenuo onaj GTA V . exe file onda mi se otvorio prozor upisao svoj uzer i pass onda mi samo krenulo da mi skida opet tu igricu i ja sam drzao komp upaljen 2 dana jer mi je skidao brzionom 500-800 Kb/s ...
Taj exe file pokrenes i samo upises svoj user i pass koji imas u Social klubu i on ti polako skida igricu jeste da je brzina mala ali ces skinuti ako i sada krenes do ndelje najkasnije do ponedeljka ako toliko zelis...
Ma daj bre, ima na torentu ceo steam paket fajlova, sta vam je, vec sam mu rekao gore koje opcije ima covek, nista ruzno nista lose. Ima i paket fajlova to sto mu ti nudis, direktno. Ako nece, neka ceka dan dva, sigurna varijanta, kao da ne znam sta izlazi, GTA V, svrsavanje.. idi bre..
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
:: Unervozio sam se jer me neko smatra lopovom i kretenom sto trazim pomoc na sajtu gde su odabrani ljudi aktivni koji hoce da pomognu. A sto se same igre tice ja tih 65 giga imam da skidam min 2 dana a kljuc mi stize na dan izlaska tako da bih hteo da ne gubim ni dan kad sam vec platio za preorder hocu da imam sve sto imaju i drugi koji su preorderovali i mislim da je to korektno a ne vi mozete vi ne. ( obrati paznju na datum u prvoj slici i videces da je uzeta igra cak u decembru prosle god :: :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.