Pozdrav svima Posto igram World of Tanks i World of Warplanes zeleo bih i ovo cudo da probam problem je u tome sto treba 100 djavola da se uradi da bi se uslo u igru . Zanima me vase iskustvo i na koji cu nacin najpre uci u igru. Hvala unapred
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Pozdrav svima :: Posto igram World of Tanks i World of Warplanes zeleo bih i ovo cudo da proba :: problem je u tome sto treba 100 djavola da se uradi da bi se uslo u igru :: Zanima me vase iskustvo i na koji cu nacin najpre uci u igru :: Hvala unapre :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Treba ti invite key, jer je igra u beta fazi. Nista vise ti ne treba.
:: Pozdrav svima :: Posto igram World of Tanks i World of Warplanes zeleo bih i ovo cudo da proba :: problem je u tome sto treba 100 djavola da se uradi da bi se uslo u igru :: Zanima me vase iskustvo i na koji cu nacin najpre uci u igru :: Hvala unapre :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Problem je u tome sto niko ne zna kada ce 9na da izadje a vec je dugo u pripremi ja sam video i svidela mi se.. Ne moze bez invite key-a nista..Zna neko kada ce da se pusti u zvanicnu upotrebu?
Pasulj vam, sa kobajama! Krijete te nickove kano zmija noge.
12.04.2015. 00:54
status: user broj poruka: 10997
Pojma nemate, letite okolo-naokolo i padate kao muve... Slutim da je Dejzan, noob number 1 u World of Warplanes... A ni gangster mi ne deluje kao ozbiljan player...
Re: Pasulj vam, sa kobajama! Krijete te nickove kano zmija noge.
12.04.2015. 01:51
status: user broj poruka: 1661
Ja igram par dana tek...stigao sam da istrazim, kupim i nadogradim Rusku masinu T-150...ono busim s vremena na vreme, na nekim mapama sam solidan a na nekima i ne bas.
:: Pojma nemate, letite okolo-naokolo i padate kao muve... Slutim da je Dejzan, noob number 1 u World of Warplanes... A ni gangster mi ne deluje kao ozbiljan player.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.