Naime moji ortak ima diablo 3 igricu original pakovanje i oce da je proda zamolio je mene za pomoc e sada ni ja nista ne znam kako i sta on ima acc na batlenetu i sada kakva je procedura da se to proda moze objasnjenje?
Sa Diablo 3 igrom,bez ekspanzije.Pazi ovako D3 kljuc moze da se nabavi za 18e (msm da je to najmanje,kod oficijalnih prodavnica kljuceva),a to je 2200 dinara.Kljuc ne nalog,tako da oko 1500-1700 din bih ja to procenio.
Ok razgovarao sam sa njim i video cene na G2A ,Fast2play najeftinije sto sam nasao je 21e a on jos ima i kutiju sto je plus,tako da mislim da ako nije problem sto je registrovana na Batlenetu da nekako tamo odjavi igricu ili kako vec to ide.. Ali ja mislim da bi 2500 din bila prihvatljivija cena prema ovome sto sam video...
Ajde i meni pomoc ako moze u vezi igrice, ali ne znam kako se zove. Igrica je prastara i prosta, ne pamtim bas sve detalje ali mi se strasno svidela. Probao sam je kod drugara na kompu, pa ja mislim da ima 15 godina sigurno, mozda i vise. Pamtim neka silna drvena vrata koja se otvaraju, neke zidove, kao neki lavirint gde je neprijatelj uvek kada otvaras vrata i tome slicno. Pucanje je neko u pitanju, mislim da postoji i neki noz, pajser... Ono sta je specificno za tu igricu i zasto je tako pamtim je neka plava, teget, neka cudna i apstraktna boja, mislim da ima i crne nijanse. Ja mislim neba i okoline, nisam siguran, sve je kao neka ravna ploca po kojoj hodas, imas trip da je neki svemir ili druga galaksija u pitanju. Igrica je mene u to vreme odusevila, bas je izgledala mocno i apstraktno, kazem vam tu plavicastu boju ne mogu iz glave da izbacim, ajde secanja su mi bleda, ali ako je ovaj opis nekoga uspeo da podseti stvarno bi bilo super da mi kaze sta je to bese bilo, da procackam you tub i podsetim se...
Za 2500 dinara,tesko ce otici,ne kazem da ne vredi,zbog kutije,ali retko koga zanima kutija.Ovo govorim iz iskustva,prodavao sam moj Guild Wars 2 Deluxe,sa ludnicom od kutije,posterima,knjigom,flajeri,itemi u igri,specijalni pet,mount.....sto godina,jos je tad igra bila 3,4 meseca out.I na kraju samo da se rastosiljam za 500 din vise nego obican kljuc na g2a areni.Bilo je tu jos primera.Ovo sam rekao oko 1500 din,bez kutije naravno.
@Adzem Nemam pojma,ali ni u najavi :)Isto tako ja trazim sto godina jedan instrumental koji je UEFA koristila za pregled golova Lige Sampiona msm od 2003.(kad je Partizan igrao,toga se secam),pa tamo do 2007-me ili 2008-me,ali nema leba :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.