Moze li neko da mi kaze par stvari vezano za ovu igru? Naime klinac od kolege se nalozio na igru posto je igrao kod drugara. Sada trazi odtate da mu kupi, skine, instalira u sta se on naravno ne razume. Da li se igra kupuje ili se moze negde skinuti?
... zainteresovano derle u kuci za minecraft. Kako i sta da ne mora na netu da igra? Mail?
Unapred hvala.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Takodje problem, malocas klincu pokusao da nadjem neke servere za mp. udavi me ceo dan, mlatio se pola sata i nisam vise imao zivaca, uloguje se i stoji u mestu, ne moze da se ide ni levo ni desno i posle dvadesetak sekundi server me izbaci, probao na desetak i svuda je tako. Ako neko igra i ima vremena da mi malo pojasni to oko mp.-a Unapred hvala.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: ... zainteresovano derle u kuci za minecraft. Kako i sta da ne mora na netu da igra? Mail :: :: Unapred hvala :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.