Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Pinball FX2™
STRANA 1 OD 1
gilopile Pinball FX2™ 09.03.2015. 19:19 T60717

status: user
broj poruka: 9459
Zdravo zivo,

Da li neko igra ovaj fliper?
Odlicno izgleda, ali su ukakili s tim da fliperi imaju veliki lag/ delay ili kako vec, prilikom udarca.

Da li postoji resenje za ovaj problem, jer je ovako skoro pa neigrivo. Od pritiska do reagovanja flipera je negde oko 200ms po mojoj nekoj proceni. Toliko ljudi ulozili truda da igra ovako izgleda, a neverovatno da ima ovaj problem.
Pokusao sa 2-3 tastature, PS2 i neka USB i uvek isto. Gamepad nisam uspeo da pokrenem ( jetion - kopija xbox), ali i da radi preko njega, glupo je tako igrati. Verzija je za PC, naravno.

Evo da bude jasnije o cemu drobim:
https://www.youtube.com/watch?v=RDfMcioqVKo

Ima li nekog resenja za ovaj problem. Googlao malo i nista :(

Naravno, nista u podesavanjima nije pomoglo. Masina jaka, sve radi ok, ali ovo zeza.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Prvi rezultat na google 09.03.2015. 19:47 #586341

broj poruka: 1197
http://steamcommunity.com/app/226980/discussions/0/666827315349070543/

I isključi V-Sync i Triple Buffering.

gilopile ... 09.03.2015. 21:04 #586354

broj poruka: 9459
Eeee, svaka ti dala!

Radi odlicno sada. Ne znam kako mi je promaklo. Dodao u profil, podesio pre render na 1.

Inace, kada stavim vsinc OFF, desavalo mi se da mi secne na svakih 5-6 sekundi, tj zamrzne. Stavio sam na `Adaptive` i sabija kako radi. Sve je brzr i bolje, cak i kretanje kroz menu, izlazak iz igre ...
Lag je sada bas minimalan i igrivo je. :D

Hvala do neba!

EDIT: Evo sad merio sa Fraps, sa adaptive vsinc zakucano na 60, a na off ide i do 300. Iskljucio sam ga i savrseno radi. Secne mi samo par puta u glavnom menu-u, ali u igrici ne.

Odlicno.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs