Planiram vec neko vreme da uzmem Grim Dawn,sad je 50%,nego tek sad videh da je to daily deal samo,jbt ceo dan u guzvi,zavrsava se za 23h,pa ne mogu da uplatim nikako na ortakov nalog sa kojeg uzimamo sve,pa ako neko ima bio bih zahvalan i uplatio bih sutra naravno.
Igru sam već kupio i tu nema problema. Međutim ono što stvara problem je to da ne možemo jedan drugog da pronađemo na Steam-u. Stvarno mi nije jasno šta i gde škripi na tom Steam-u jer je to ranije sve išlo glatko, ali mislim da imamo rešenje.
Dex, ako ti nije frka pošalji mi na mail tvoj profil na Steam-u da probam tebe da nađem, ili mogu i ja tebi poslati.
A ovaj steam,ovo je vise neverovatno,od toga da mi ne ucitava sve igre u library,preko toga da mi ne vidi instalirane,onda ne mogu ljude da nadjem i na kraj svega,nestade mi igra koju sam kupio(Aoe 2 HD)pa sam se mantao sa supportom.Neverovatno,a sve u poslednjih 15-tak dana.
Jbg ako si cekao godinu dana i uzeo je sad za 50% off nisi se zajebao, igra izgleda dobro. :P Mada ako je sad bila 50% off, znaci da ce za 2-3 meseca zveknuti i 75% off. Jebes ga, uzivaj sad. :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.