Da odmorim glavu od dote,igracu samo sa jos dva ortaka koji su se nalozili opasno....Jer su batalili dotu,ili bolje reci nikad nista nisu ni znali u doti :)
Ali sto kaze kutalion,1h dnevno max,znaci 2,3 partije i to ne sigurno svaki dan,jer igra itekako ume da oduzme vreme kad krenes da resavas questove...Zanimljivo tabanje,ali opet nikakva meta ako mene pitate tu ne postoji,samo tabaj,tabaj,tabaj...Uletim sa Assasinom u trojicu ili sa nekim Melee Warriorom ili oni tako na mene i treba im(nam)10000 godina da ih ubijemo i 10000 bacenih spelova..Znam da su u jednom delu bete imali kao neke artefakte ali to je trajalo jedan patch i odmah posle cao.Nzm,zanimljivo jeste,ali da cu sad to da igram umesto dote(koju ionako slabo igram poslednjih godinu dana)sigurno ne.Nego onako,za zanimaciju.Nekako sam u poslednje vreme ponovo u SP igrama,jer su me retardirani saigraci iznervirali u svemu sto sam igrao u MP(Battlefield,Wot,Dota....) Od svih tih moba ima sa ortakom da krenem HoN da igramo,jer je najagresivnija od svih....A i broj igraca je relativno mali,ali nikad nije problem da se igra,a ostali su uglavnom likovi koji zaista znaju...A ne ko u Doti(igra sa najgorim MM u istoriji gde na ranked poene i MM jedino sto utice je Win/Lose ratio.....)
Ja pre neki dan poceo, iako nisam fan mobe, igra mi je ok. Svidja mi se kako je to Blizzard osmislio. Naravno odigram partiju dve pa mozda opet tako nakon par sati, ali dosadno je malo sam a i igram practice da nabijem lvl i udjem u foru. Naravno ni kasnije ne planiram da igram kao neki LoL danonocno hahaha. Pa ako neko zeli da se sprdamo, neka pusti nick ili napise ovde.
Proveri na battle.net-u,znaci digni launcher i vidi dal imas kod igre opciju install.Nece ti stici od Blizzarda mail da si pozvan.Zasto je tako nzm,jeste bezveze ali tako je.
malo je drugacije od koncepta farmovanja (DOTA, HON, itd), nije klasicni klon i veci je akcenat na timskoj igri i kontroli mape, za sad deluje zanimljivo
kao sto rece djokosrb, mapa sa piratom je ludilo, najveca borba je oko predaje coin-a, sa aoe herojima u oba tima skoro nemoguce :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.