Elder Scrolls Online ukida pretplatu i prelazi na model buy to play (kao GW2) od 17. marta. Kupite igru i igrate bez ogranicenja.
Ostavice opciju placanja premium account-a sa nekim pogodnostima, takodje za ekspanzije se jos ne zna dal ce se placati, ali trenutno kako je ceo sadrzaj igre bi trebao da bude dostupan.
@Goran nzm da li si sve dobro procitao(ili sam ja lose procitao), tekst je isao otprilike ovako: Ukidaju pretplatu, oni koji su do sada dobili to sto su dobili uz igru to im ostaje, za naredne dlc-eve moraju da plate i jos neke dodatne stvari, oni koji sada kupe igru kad krene bez pretplate dobijaju SAMO OSNOVNU VERZIJU, dakle bez icega, nema cak ni Imperials, mora se plate!!
Samo da ne ukenjaju novi Elder Scrolls, ali mislim a ce ga zakenjati sa necim sigurno!
:: S`tim što igra ne vredi ni pola evra koliko je sranje... Nije je Bethesda radila, shodno tome.. :: :: Kome je do dobrog MMOa imao je nedavno za 10 evra Guild Wars 2.. :: :: ::
Da se i ja malo javim :) Može se lako desiti da bude dobro u početku ali i EOS`u preti ista sudbina kao i AO, WoW, WoT-u i svim igrama koje su ušle u taj režim. Da bi privukli ljude ubacivaće sve jače i jače iteme koje će morati da se plaćaju, a koji će biti suviše moćni za froob igrače. Na kraju neće biti važno znanje već koliko imaš para. Onaj ko ima para biće mnogo jak pa će to dovesti do opadanja kvaliteta igre. Na žalost viđeno već mnogo puta...
pa koja pa nije tako bila, to je meni mnogo glupo sto se tako radi, ja bih nekako razdvojio igrace koji nece da placaju dodatno iteme da igraju posebno na jednom serveru, a ovi koji placaju na drugom serveru, ok je kad ides i igras zajedno sa nekim ko je jaci, ali treba da se ogranice questovi da jaci ne mogu da udju na neki quest koji je za dosta nizi nivo, jer sto se tice Skyrima(nzm da li je tako u ESO) ti se levelas tako sto levelas individualno skilove, a da bi povecao posebno neki skill moras TI da ih udaras da ti se poveca na primer One-Handed, ako dodje ovaj jak i pobije sve onda ti dzabe, a igra players vs players nema smisla ako igras protiv onih koji kupuju najjace iteme, a jos manje ako ti recimo ubiju karaktera pa ti se resetuje ili mu se smanje neki poeni ili slicno ...
@Daum valjda ce biti dobar sledeci kao Skyrim samo sa manje bagova, a podjednako zanimljiv...
:: Da se i ja malo javim : :: Može se lako desiti da bude dobro u početku ali i EOS`u preti ista sudbina kao i AO, WoW, WoT-u i svim igrama koje su ušle u taj režim. Da bi privukli ljude ubacivaće sve jače i jače iteme koje će morati da se plaćaju, a koji će biti suviše moćni za froob igrače. Na kraju neće biti važno znanje već koliko imaš para. Onaj ko ima para biće mnogo jak pa će to dovesti do opadanja kvaliteta igre. Na žalost viđeno već mnogo puta.. :: :: :: Dovie`andi se tovya sagain :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.